perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tälläistä meillä, aikaisempia kuulumisia.....

 Noniin, elikkä laittelen tähän kuulumisia meidän tämän hetkisestä Toko tilanteesta.
Nelli:
Nellillä rupeaa olemaan jo aika hyvällä pohjallaalokasluokan liikkeet, innokkuutta olemme saaneet neidille todella paljonlisää ja luoksetulokin rupeaa sujumaan (Aikaisemmin Nelli ei joko tullut ollenkaan, lähti meneen tai tuli niin hitaasti kuin pystyy), mutta nykyään tulee jo vauhdilla. Seuraamista kun saisimme vielä hieman tiiviimmäksi ja käännökset kuntoon, niin sitten olisimme aikalailla kisavalmiita,(rupeaa jo jännittämään...). Vielä kunvain saisimme enemmän häiriötekijöitä ja varmuutta kaikkiin liikkeisiin, niin silloin olisi täydellistä :)Irwin:Irwinin kanssa olemme reenailleet kaikkia alokasluokan liikettä, hyppyä lukuunottamatta. Liikkeet sujuu suht. hyvin, paitsi Irwin edistää ja poikittaa todella helposti seuraamisessa. Välillä saa hillitä ja rauhoitella todella paljon, jottei rupea käymään ylikierroksilla, mutta hyvähän se on että innokkuutta riittää.
Viime reeneissä otimme paikalla oloja, niin että toinen kutsuu ja Irwinin pitää pysyä paikallaan, toisen koiran lähtiessä, muutamaan otteeseen Irwin lähti, muttasen jälkeen pysyi todella hyvin. Luoksetulo on muutenki kohdillaan. Liikkeestä maahanmeno ja maahanmenoa ylipäätään pitää vielä vahvistaa, mutta hyvät pohjat jo niissäkin.


Mejä:
Olemme käyneet nyt kahteen kertaan tekemässä verijäljen.
Ensimmäisellä kerralla ihan yllätyin kuinka hyvin molemmat työskenteli ja käytti nenäänsä alusta huolimatta. Oli molemmille ensimmäinen kerta ja alku oli juuri sen mukainen, että vähän ihmeteltiin, että mikä tämä homman nimi oikein, mutta jäljelle päästyään etenivät hyvin, peltojäljellä vielä paremmin kuin metsäjäljellä.Toisella kerralla molepien työskentely jo paljonparempaa, oliavt jo innokkaina lähdössä, kun laitoin valjaita päälle ja jälkihihnaa kiinni. Työskenteöy oli molemmilla todella hyvää ja apuja en antanut juuri ollenkaan . Toinen jälist'ä oli hiemna haastavampaa, kun sade ja tuuli oli kuljettanut hajua ja jälkeä sen verran sivuun, että molempien oli vaikea löytää jäljelle ja päästä siihen sisälle. Nelli pääsi suht. nopeasti, mutta Irwinillä meni hiukan kauemmin, mutta innokaasti vedettiin jäli loppuun asti.


Nelli:                                                                                                       Irwin:
                                           Nelli:
                                          Irwin:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti