maanantai 9. helmikuuta 2015

Oli jo aika päivittää vähän blogiakin:)


Heipparallaa hengissä ollaan!
Blogin päivitys on taas hiukan jäänyt viimeaikoina, johtuneeko sitten kiireisestä aikataulusta, omista henkilökohtaisista asioista vai mistä sitten, mutta tänä aamuna totesin että josko sitä jotakin saisi tännekin aikaiseksi rustailtua:)

Kirppa, Irwin, Ava, Trixie ja Sabrina
Täysin toimettomia emme ole olleet, mutta myöskään minkäänlaisia paineita treenailun suhteen en ole ottanut.
Lauran kanssa sovittiin, että kävisimme kerta viikkoon aina treenailemassa ja tämä on pitänyt hyvin, ainakin viimeiset kolme viikkoa. Treenaaminen tietenkin johtuu täysin omasta mielentilastani, kun en viitsi Irwinin kanssa mitään tehdä, mikäli omat ajatukset ovat jossain aivan muualla.

Tämä on tehnyt meille selvästi hyvää, säännöllisyys treenien suhteen on auttanut meitä eteenpäin ja treenien suunnittelu etukäteen on helpottanut tilannetta myös huomattavasti.
Irwinin kanssa olen muutaman kerran ottanut sellaiset treenit, jossa en ota perusasentoa ollenkaan, enkä muutenkaan ns."kisamaisia" treenejä. Palkka on tullut samantien nopeista suorituksista ja kehut ovat olleet hieman jopa yliampuvia. Treenikentällä on tehty myös täysin muita temppuja, pujottelua jalkojen välissä, Irwinin monesti itsekin jo tarjoamaa "maiskutusta" yms. hauskaa tekemistä, täysin poikkeavaa tokoliikkeistä.
Omaan äänenpainoon olen kiinnittänyt enemmän huomiota, jotta käskyt olisivat samanlaiset joka kerta. Irwinille kun tämä on todella tärkeä ja raja tuntuu äänenpainon suhteen olevan välillä aivan hiuksenhieno. Liian matala käsky ja toisaalta taas liian innokas käsky saa Irwinin paineistumaan.
Siitä kyllä tykkään, että Irwinillä on itsevarmuus kasvanut ja jopa hieman kestää jo enemmän painetta treenatessa.
Irwin ja Wiwo
Seuruu käskysanan vaihdoin kokoaan "Tule" sanaan ja seuruu on huomattavasti parempaa! Kontakti on hyvää ja oikea paikka pysyy. Omalla treenamisellani varmaan osittain ns.pilasin meidän seuruun, treenaamalla sitä liikaa ja vaatimalla Irwiniltä liian täydellistä suoritusta. Tein liikkeestä monesti myös liian vakavan ja näin ollen kroppani oli huomattavasti jännityyneempi, mistä tietenkin tuo pieni paineistuva berni poika otti itseensä.
Oma suhtautuminen liikkeeseen on käskysanan vaihdoksen myötä parantunut ja olen itse paljon rennompi, jolloin myös Irwin tekee liikkeen innokkaasti.
Irwin, Wiwo ja Heinis:)
Kokeisiin menosta en ota nyt yhtään painetta, mennään mikäli fiilis tulee, mutta mikäli sitä TK1 ei ennen säätömuutosta saada, niin kisaillaan sitten sääntömuutoksen jälkeen:)

Olen iloinen siitä, että olen onnistunut muuttamaan suhtautumistani treenaamiseen. Toki omien henkilökohtaisten asioiden pikkuhiljaa normalisoituminen ja parantuminen ovat varmasti auttaneet myös meidän treenaamisiin:)

Muuten olemme aikalailla viettäneet mukavaa aikaa, nähden koirakavereita ja käyden pitkiä metsälenkkejä:)


Irwin 2v 11kk
Irwinille tuli ikää 3.2.2015 3 vuotta<33 br="">Ei kommentteja:

Lähetä kommentti