sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kuulumisia, mätsäreitä ja haaste

Lauantaina kävimme töiden jälkeen koirien kanssa moikkaamassa Wiwoa + Omistavaa väkeä ja oli pojilla kyllä hyvät painit keskenään, kun viime kerran näkemisestä oli vierähtänyt jo 4 viikkoa kennelyskästä johtuen. Oli kyllä kiva kun vihdoista viimein tuo kennelyskän varoaikakin loppui ja päästiin taas koirien kanssa kulkemaan ja käymään eri paikoissa.
Pakko oli ottaa taas korista yhteiskuva ja on kylä pojat kasvaneet viime näkemästä todella paljon, ei ehkä laadultaan paraskuva, mutta ehkä se ei tällä kertaa haittaa :D
Nellillä on meno päällä ja kivaa näyttää olevan, Wiwo kulkee
näköjään omia polkujaan :D


Tänään 19.8.2012 oltiin Irwinin kanssa Match Showssa Hakametsänjäähallilla. Olen kyllä erittäin tyytyväinen pojan esiintymiseen ja antoi katsoa hampaat ja tutkia muutenki todella hyvin. Loppuakohti rupesi hieman väsähtämään, mutta kaiken kaikkiaan meni todella hyvin. Sijoituksena meillä tänään oli PUN5.
Blogiin lisääminen teki kuvien laadusta jotenkin todella huonon :/
HAASTE:
Sain haasteen lta ja vastataan nyt sitten haasteeseen :D

1. Koirasi lempilelu?- Nellin lempi lelu on sen pentuna saama vinkupallo, sitten kakkosena tulevat kaikenlaiset pehmolelut. Irwinille kelpaa aikalailla kaikkilelut, mutta nännikumi on noussut aikalailla ykköseksi.
2. Mikä on koiraharrastuslajeista itsellesi mieleisin?
- Tykkään monesta eri lajista, että todella vaikea valita vain se yksi, kun toinen koirista parempi toisessa ja toinen toisessa, mutta molempien kanssa tykkään Mejästä ja sitten Tokosta, tykkään myös käydä näyttelyissä ja mätsäreissä ja erään pienen kääpiösnakun kanssa tykkään todella paljon agilitystä. Tulipas ympäripyöreä vastaus :D
3. Missä lajeissa voisit kuvitella kisaavasi tavoitteellisesti? 
- Tokossa, Mejässä ainakin, tai pyrkimys olisi kova :D
4. Mikä on maksimimäärä koiria, joita voisit omistaa yhtäaikaisesti?
- Maksimimäärä olisi varmaan 4 koiraa yhtäaikaisesti.
5. Vakavin/raskain hetki, minkä olet koirasi kanssa kokenut?
-
Ei ole hirveästi niitä vastaan tullut, mutta Nellin kohdalla pelästyin kerran todella paljon, kun pyörä ajoi sitä päin, onneksi ei tullut mitään. Irwinin kohdalla pelästyin paljon Irwinin kainaloon yht'äkkiä tullutta pattia, joka oli täynnä nestettä, joka osoittautui eläinlääkärissä harmittomaksi nestepatiksi.


Eipä oikeen vielä noita blogi tuttavia ole joten taisi tämä haaste jäädä vain vastaamisen tasolle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti