keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kasvikipuja ja päänvaivaa....


Eipä ole kokoeroa enään :D
Siitä onkin kulunut jo jonkin verran aikaa kun viimeksi päivittelin blogia ja kaikenlaista onkin sattunut ja tapahtunut.
Hmmm mistähän aloittaisin....
No on sattunut niin hyvää kuin huonoakin. Irwin kevensi oikeaa etujalkaansa ja pelkäsin tietenkin pahinta, että Irwinillä olisi jotakin vakavaa. Tilasin sitten ajan kuvauksiin ja perjantaina oli sitten kuvausaika. Odottelua oli koko pitkä viikko, peläten pahinta koko ajan. Ystäväni lohduttelivat minua ja eivät uskoneet, että jalasta löytyisi mitään tai että Irwinillä olisi mitään vakavaa. Noh, jännityksellä peukut pystyssä odottelimme perjantaihin, jolloin olisimme viisaampia.
Perjantaina olin aivan hermoraunio, kuvausaika oli klo:13 ja meinasin repiä päätäni irti siitä paineen ja pelon määrästä. Onneksi taakka vieräshti sydämeltä, kun jaloista ei löytynyt mitään, vaan pojalla oli todella hyvät kyynärät, eikä minkäänlaisia irtopaloja tai muuta ihmeellistä, vaan puhtaat ja hyvät kyynärät, ainoastaan ieviä kasvukipuja Jei!!! :D
Onneksi Irwinin kasvukivut ovat todella lieviä, eikä kipulääkettä ole tarvinnut juurikaan antaa ja ontuminenkin on vain pientä kevennystä ja vain silloin tällöin.
Rupesin syöttämään Nellille ja Irwinille MSM-jauhetta ja eron on kyllä huomannut. Nelli on pirteämpi ja jauhe auttaa myös palautumisessa, vielä kun muutama kilo on saatu pois, vaikkei liikakiloja varsinaisesti ollutkaan. Irwinille jaihe on varmasti myös auttanut kasvukipuihin ja sitä minulle suositeltiinkin.

Perusasento
Treenien suhteen on ollut hieman hiljaisempaa mm.ajan puutten vuoksi. Treenaamassa olemme käyneet aina mahdollisuuksien mukaan, mutta kuitenkin niin, että edes kerta viikkoon tulisi treenailtua. Edistystä on onneksi kuitenkin tapahtunut, Nellillä treeni intoa riittää nykyisin riittävästi ja olemme saaneet hyvässä viireessä vedettyä treenit aina läpi ja vielä niin, että virettä riittää treenien jälkeenkin. Olemme ruvenneet treenaamaan liikkeestä maahanmenoon ja liikkeestä seisomisia, jotka rupeavat sujumaan ihan mallikaasti, hieman vielä kun saisi aivan hiiiukan lisää vauhtia siihen maahanmenoon, niin olisi täydellinen :D Mutta olen niiiin tyytyväinen Nelliin ja meidän edistymiseen tokon suhteen, rupeavat ne kisatavoitteet näyttämään pikkuhiljaa entistä valoisammilta :)

Match Show Tampere 22.9.2012 PUN-
Irwinin kanssa olen keskittynyt korkeaan vireeseen, joka on kyllä pysynyt todella korkealla koko treenien ajan. Paikalla olo sujuu todella hyvin ja olemme hakeneet varmuutta paikalla oloon ryhmä paikotuksilla ja treenikaverin koiran luoksekutsumisella, niin, että Irwinin pitää jäädä vielä paikalle ja pikkuhiljaa se rupeaa myös sujumaan, aina silloin tällöin vielä Irwin lähtee muidenkin kutsusta kuin, minun, mutta mutta tästä jatketaan :) Seuraamiseen tarvitaan vielä tarkkuutta, sillä Irwin ei ihan täysin hallitse seuraamisen yhteydessä takamustaan, vaan se rupeaa pikkuhiljaa sieltä hivuttautumaan sivuttain, nooh eiköhän sekin siitä :D

<3 td="td">
Nellin kanssa olemme edistyneet lisäksi myös arkuuden/epäluuloisuuden kanssa ja Irwinin myötä Nelli on myös rohkaistunut ja tullut sosiaalisemmaksi, niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa. Nelli on myös oppinut rentoutumaan uusissa tilanteissa ja palautuu järisyttävistäkin tapahtumista nykyään suht. nopeesti.

No, tulikohan siinä kaikki päivitykset meidän elämältä vähältä aikaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti