tiistai 9. lokakuuta 2012

Treenailua ja näyttelyitä

Niin se aika vaan kuluu nopeasti, syksy pukkaa päälle ja kaikkea on taas kerennyt tapahtumaan.
Treenailtu on se mitä töiden jälkeen ollaan keretty,mutta melko pieneksi on jäänyt, no josko sitä nyt tulis säännölliseksi treenailutkin tai tarkoituksena olisi väh. kerta viikkoon mennä treenaileen kaverin kanssa ja täytyy nyt pitää sitä yllä :)

Launantai
Kävimme Irwinin kanssa Tampereen pentu-ja veteraaninäyttelyissä 29.-30.9.2012 lauantaina ja sunnuntaina.
Lauantai:
Sunnuntai
Tuomarina Harto Stockmari PEK3
 

"7kk uros, jolla riittävä raajakorkeus. Hyvä pää, jossa avoin ilme ja löysät luomet. Hyvin kehittynyt runko. Ylälinjan tulee vakiintua. Luisu lantio. Selälle kaartuva häntä. Liikkuu monimutkaisesti edestä. Hieman lyhyellä askeleella takaa. Hyvä käytös. Niukka polvikulma."

Sunnuntai: PEK1
Tuomari Katrin Lahi, Viro PEK1
 

"7,5kk. Hyvä tyyppi ja koko. Tasapainoinen yleisvaikutelma. Nostaa häntää liian korkealle selän päälle. Liikkuu hyvin."


 Tyytyväinen molempiin päiviin ja Irwin käyttäytyi oikein mallikkaasti, hyvä maku jäi kaikenkaikkiaan suuhun ja kokemus kasvoi. Nyt jää poika kasvamaan ja ensi vuonna sitten seuraavan kerran taas kehissä pyöritään. Nellinkin kanssa tarkoituksena olisi ensi vuonna sitten lähteä kehiä juoksemaan, vaikka en monessa näyttelyssä ajatellut Nellin kanssa käydä, mutta mennäänpä nyt ainakin muutamaan :)


Irwin perusasento
Nelli perusasento
Viime keskiviikkona (2 .10) kävimme pitkästä aikaa treenailemassa Millan ja hänen koiriensa Belgianpaimenkoira Tervueren Gian sekä sek.rot. Trixien kanssa. Oli  kyllä kiva nähdä piiitkästä aikaa. Giiakin oli kasvanut ihan hirvittävästi, viimeksi kun näinne se oli vasta 4kk ja nyt täytti jo vuoden. Giasta oli kyllä kasvanut kivannäköinen belggari. Itsestä oli kyllä kiva päästä reenaileen vähän "uudempiin" ympristöihin ja oli kiva päästä lenkille kunnon metsään! Reenit meni hyvin kaikesta löyhykäisyydestään huolimatta, mutta kaikenkaikkiaan oikein mukava höntsäily treenit ja rentouttava metsälenkki :)

Gia, Trixie, Irwin ja Nelli

Jännittäviä päiviä on myös ollut työssäoppimisessa, kun ollaan jännitetty onko astutettu narttu tiine. Maanantaina (8 . 10) menimme sitten ultraan ja pikkuisiahan siellä näkyi <3 :=":" alun="alun" br="br" el="el" emo="emo" ett="ett" hyv="hyv" hyvin="hyvin" ja="ja" m="m" menisihyvin="menisihyvin" n="n" nyt="nyt" pennut="pennut" pikkuisten="pikkuisten" saisi="saisi" sek="sek" synnytys="synnytys" toivotaan="toivotaan" voisivat="voisivat">
Samalla reissulla pyysin sitten eläinlääkäriltä Irwinin kyynärkuvat ja siinä ne olisi:

Vasen kyynär

Oikea kyynär
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti