maanantai 15. lokakuuta 2012

lisää tunteja päivään kiitos!!!

Elämäni ilopillerit :D
Huoh, en tiedä millä sitä kerkeisi tekemään kaikki asiat saman päivän aikan ja vielä sen lisöksi treenaamaan koirien kanssa? Tuntuu kuin kotiin päästyäni illalla, huomaan kohta kellon läheneväntaas kahtatoista yöllä ja puolet asioista edelleenkin tekemättä. Pieniä treenejä ollaan lenkin yhteydessä tehty, mutta siihen se onkin sitten jäänyt. No onneksi koirilla kuitenkin puuhaa päivän aikan, kun touhuavat päivittäin monta tuntia koiralaumassa, niin ovat ihan raatoja väsymyksestä kun päästään kotiin :D
Pitäisi vain ruveta merkkaamaan kalenteriin ihan aika, jolloin mennään vain tokoileen, ei tästä muuten tule yhtään mitän, jos meillä ensivuoden alussa olisi kisoihin tarkoitus Nellin kanssa mennä, niin tällä trneenaus määrällä lennetäänpihalle ennenkuin koe on edes kerennyt alkamaan.

No kai se pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja ruveta hommiin, viimeiset kuukaudet koulua jäljellä ja viimeiset voimat nyt loppuspurttia varten käyttöön ja kunnialla koulu loppuun VIHDOIN!!! sitten olisikin nimikkeenä eläintenhoitaja. Sunnitelmat valmistumisen jälkeen ovat aika hyvät, mutta aika näyttää onko niistä loppupeleissä mihinkään..... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti