keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kuulumisia pitkältä ajalta

 Niin siitä on taas melkein kuukausi kun viimeksi kirjoittelin blogiin. No jos sitä koittais tsempata itseään :D
Tässä on ollut todella paljon kaikenlaista kiirettä ja kaikki tietokoneella oleminen on jäänyt muutenkin todella vähälle.
Aika on kulunut niin töiden kun koulutehtävienkin parissa ja välillä tuntuu kuin seinät kaatuu päälle, mutta onneksi minulla on nämä kaksi ilopilleriä joiden kanssa touhutessa ja treenatessa saa ajatukset jonnekkin aivan muualle ja voi keskittyä vain siihen mitä tekee. Onneksi kohta hellittää koulunkin suhteen ja saa hieman hengähtää ennen viimeistä loppurutistusta.

Nelli, Gia ja Irwin :D
treenailut on ollut meillä, noh jos voi sanoa että on treenejä ollutkaan. Pari kertaa olemme käyneet Millan sekä hänen belggari Gian kanssa tokoilemassa ja lenkkeilemässä. Harvoista tokoilu treenailuista huolimatta olemme edistynee hyvin. En tiedä, mutta voi olla että pieni miettimistauko on voinut tehdö molemmille ihan hyvää.
Tosin itse haluan pitää treenauksen suht. pienimuotoisena enkä ota siitä minkäänlaista paineita että koska pääsemme kokeeseen? silloin ja silloin pitä osata ne ja ne, en vaan jaksa! Mielestäni tokoilun tulee olla mukavaa koiran kanssa tekemistä, enkä itse ainakaan halua edes mennä kentälle, mikäli mielessäni pyörii vähänkään jotakin muuta tai pinna on kiiresitä johtuen kireällä, koska tällöin ei tee muutakuin hallaa etenemiselle. Mutta hattua nostan niille jotka sielä jaksavat päivittäin juosta ja hinkata perusasentoa, enkä sano tätä loukkauksena ketään kohtaan. Tavoitteita saa olla ja niiden eteen tehdä töitä välillä verenmaku suussa, se on jokaisen oma asia. Mutta itse koen saavuttavani tavoitteeni vähän maltillisemmalla tahdilla " Hitaasti, mutta varmasti!!" :D

Mutta niin, alku paasauksesta päästyäni tajusin viime treeneissä, että Nellin kanssa voisi ihan oikeasti mennä kokeeseen (mikä järkytys!) En vaan voinut uskoa sitä, kai se on vaan pakko myöntää itsellenikin, että mun koira voi oikeesti olla kisavalmis, joka vielä puolivuotta sitten mateli niin hitaasti luokse kun kukaan ikinä pääsee. En voi muuta sanoa kun että olen ylpeä meistä molemmista: Jei, me tehtiin se Nelli!!! :D Nyt vaan pitää ottaa enemmän kisamaisia treenejä. Palkkausta olen saanut vähennettyä mielestäni todella hyvin ja vielä niin, että Nellillä säilyy kuitenkin mielenkiinto.


                            Pahoittelen videoiden huonoa laatua blogiin lisäämisen jälkeen

                                                               Nellin seuraamista:
 
 
 
 
 
                                                                        Luoksetulo:
                                           

Irwinin kanssa ollaan edistytty myös hienosti. Seuraamista olemme saaneet tiiviimmäksi ja sellainen pentumainen sähläys on jäänyt vähemmälle ja Irwin nykyään jopa oikeasti keskittyy.
Luoksetulot sujuvat hyvin ja nyt olenkin keskittynyt seuraamiseen aikalailla. Herkkuja olen myös pyrkinyt vähentämän ja aika hyvin Irwin tekee myös ilman herkkujakin. Kontaktia olemme myös trneelailleet jonkin verran, jotta se pysyisi koko seuraamisen ajan.
Liikkeestä jääviä käskyjä pitäisi alkaa opettelemaan ja pari kertaa niitä olenkin ottanut ihan lnekin yheydessä kokeilu mielessä. Hiottavaa niissä tulee varmasti olemaan aikalailla, mutta onneksi Irwin on nopea oppimaan, joten eiköhän me niistä selvitä.


                                Pahoittelen videoiden huonoa laatua blogiin lisäämisen jälkeen
                                                                     Irwinin seuraaminen:

                                                                                                
                                                                     Luoksetulo:
                                                                         


 

2 kommenttia:

  1. Meijjä pitää mennä taas treenaa joku pv ja saat auttaa ton meijjän seuraamisongelman kanssa:D

    Ja Nellin seuruu video ei näy ollenkaan?

    VastaaPoista
  2. mikähän siinäkin on se ei näy, ku koikeilin ite, ni mulla se näky?? outoo... Joo mennäää vaa treenaa, voin ottaa sen hyppyesteenki mukaan ens kerralla jos haluut sitä kokeilla treenata :)

    VastaaPoista