sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kuulumisia ja treeniä

Eilen kävimme ottamassa pienet mileenpalautus treenit. Laura ja Jani tulivat Wiwon kanssa ja pojista oli kyllä hyvää häiriötä toisillee, sillä eivät olleet nähneet pitkään aikaan.
Nellillä oli yllättävän hyvä vire päällä ja saatiin tehtyä lyhyet, mutta ihan ok onnistuneet treenit. Hieman edisti seuruussa ja liikkeestä maahanmenoa saatiin toistaa pariin kertaan ennenkuin meni haluamallani vauhdilla. Paikalla olo sekä luoksetulo on parantunut hirvittävästi.
Irwinin kanssa rupesin treenaamaan liikkeestä jääviä käskyjä ja ensimmäisellä treenikerralla hain lähinnä vain vauhtia liikkeeseen, niin että sinne maahan mennään NYT eikä viiden sekunnin päästä. En montaa toistoa ottanut, vaikka sujuikin hyvin. Loppuaika treenailin Irwinin kanssa seuraamista ja sivulle tuloa ilman minkäänlaista avustamista. No, seuraaminen meni ihan hyvin, mutta sivulle tulossa piti vähän enemmän käyttää päätään, muttakun aivoissa oyörivät kärpäset kohtasivat sivulletulokin sujui hyvin :) Otin pariin otteesee myös askeleen sivulle ja opettelimme sivulle perusasentoon tulemista myös sivusuunnasta. Otimme lisöksi vielä paikallaoloja, niin että jätimme Irwinin ja Wiwon paikalle ja toinen kutsui eka toisen ja toisen piti jäädä paikalle. Tämä ei mennyt ihan niin yksinkertaisesti, vaan toistoja saimme tehdä, kunnes molemmille tuli onnistuneet suoritukset.
Molemmista huomasin, että katsekontakti treenaus on auttanut, sillä seuraamisessa molemmilla pysyi katsekontakti todella hyvin. Herkkuja olen vähentänyt todella paljon. Irwinillä en käytä nykyään juuri ollenkaan enään herkkuja, mutta Nellillä vielä hiukan enemmän, niin motivaatio pysyy paremmin, mutta todella harvassa ne herkut ovat.

Katselin jo ensivuoden kisa-aikatauluja ja aikalailla kuukauden välein olisi tokokisoja. Hmm...nyt ahkeraa treenausta ja Nellin kanssa vihdoista viimein tokokisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti