sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Taas on yksi viikko selvitty ja Irwinistä kasvoi mies....ehkä


Tämä viikko on taas mennyt todella nopeasti ja tuntuu kuin kaikki asiat taas kasaantuisivat päällekäin ja voisin repiä pääni irti, jotta pääsisin eroon kaikista niistä ajatuksista ja siitä paineesta ja stressistä joka päässäni jyllää, mutta kaikki on vain kestettävä. Perjantaina oli aivan mieletön paniikki opinnäytetyön esittämisestä ja kaiken kukkuraksi olin ensimmäinen, eikä power point esitykseni toiminut, no siitä sitten käymään aihetta vain läpi ilmana pohjakaavaa, mutta suoriuduin kunnialla loppuun asti ja sain hyvää palautetta ja nyt se on pois alta!

Koko viikon toinen kohokohdista oli lauantai, jolloin näkisin Lauran, Janin ja Wiwon piiiitkästä aikaa, oli kerennyt tulla jo todella ikävä! Lähdin Lauran ja Janin mukaan Labradorinnoutajien erkkariin, jonne he olivat ilmoittaneet Wiwon. Tätä olin odottanut, hiukan muuta ajateltavaa ja mukavaa seuraa näyttelyhengessä ja näyttelyiden jälkeen oli mukava viettää iltaa pitkästä aikaa ja sitä riemun määrää kun Nelli, Irwin ja Wiwo kohtasivat jälleen! Tai riemua ei nyt varsinaisesti ollut kuin Irwinin ja Wiwon välillä, mutta eiköhän se Nellikin jonkin verran ilahtunut taas jälleen näkemisestä :D Näin jälkikäteen ajateltuna sen tajuaa kuinka onkaan oikeasti ollut ikävä.

Toinen kohokohdista oli sitten tietenkin Irwinin 1-vuotis synttärit. Aika on kyllä mennyt aivan liian nopeasti ja vastahan Irwin oli matkalla junalla kotiin päin, mutta olen kyllä saanut aivan ihanan koiran, juuri sellaisen mitä halusin ja hain, todella iso kiitos siitä kasvattajille Johannalle ja Markolle.



Synttäreitä juhlittiin tietenkin kakun kera :D
                                                            Irwinin 1v posetukset :D







                                                             Bernissä on poweria :D




















                                                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti