sunnuntai 27. tammikuuta 2013

hiukan takapakkia...



Nellin tilanne oli todella pitkään todella hyvä ja jätimme kipulääkkeenkin pois kokonaan, koska Nelli oli ollut monta viikkoa keventämättä jalkaansa. Kipulääkkeet kerkesivät olla pois n. 1,5 viikkoa ja Nelli rupesi taas keventämään jalkaansa, luultavasti liukastumisen myötä. Alkuun oli vain pientä kevennystä aamulla, mutta sitten illalla oli jo hiukan voimakkaampaa ja pari päivää meni jalkaa keventäessä. Näin ollen palasimme taas kipulääkkeisiin ja kevennys onneksi loppui vaikka jäykähköä tuo Nellin kävely taas on, tosin selässä Nellillä on jumeja ja hierojalle pääsyä odotellaan.
 Nelli olisi kyllä itse mennyt samalla vauhdilla kuin aiemminkin, enkä sitä toisaalta viitsinyt lähteä sen hirveämmin rajoittamaankaan vaikka hiukan lyhyempiä lenkkejä tehtiin. Vapaana ollaan nyt lenkkeilty ja tässä tilanteessa on todella hyvä asua metsän vieressä! Nelli saa mennä omaa vauhtia eteenpäin ihan rauhassa, kun taas Irwin pääsee juoksemaan sydämensä pohjasta.
Aikaisemmin olin kyllä todella huolissani ja paniikissa etten nyt tee Nellin kanssa sitten liian pitkää lenkkiä jos keventää jalkaansa, mutta nyt kun olen asiaa sulatellut ja tottunut elämään sen kanssa, että Nellillä tulee olemaan niitä hyviä ja huonoja päiviä nivelrikosta johtuen, niin en halua lähetä rajoittamaan Nellin elämää, menköön ja juoskoon siihen asti kunnes nivelrikko rupeaa oikeasti vaivaamaan. Tällä hetkellä Nellillä ei ole mitään ongelmia nousta ylös vaikka olisi makoillut useammankin tunnin ja aamullakin monen tunnin yöunien jälkeen ei ole mitään ongelmaa, näin ollen olen myös tullut siihen tulokseen, että tuskin Nellin kivutkaan mitään voimakkaita on, koska käytöksessä ei näy mitään eroa, lenkille lähtee innoissaan, kävelee mielellään, touhuaa samaan malliin kun aina ennekin ja on aina innoissaan lähdössä ensimmäisenä mukaan minne olen ikinä vaan menossa, joten tuskin meillä mitään hätää on.

Ja nyt taas toimii kuvan lisääminenkin :D






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti