lauantai 19. tammikuuta 2013

Ah, ihana hervanta!

Irwinille rupeaa taas onneksi ruoka maistumaan ja painoa on kertynyt ihan mukavasti, niin ettei luut tunnu enään niin älyttömän selvästi, pari kiloa kun vielä painoa tulisi niin sitten olisi hyvä. Kävin Mustissa&Mirrissä punnitsemassa noi, jotta saa vähän selvyyttä paljonko tolla pojalla nyt painoa sitten on ja lukemaksi saatiin 40,1kg. Olisin luullut painoa olevan enemmän. Nellille oli pari liikakiloa tullut jalka operaation myötä, kun liikunta oli melko vähäistä, mutta onneksi ollaan painoa saatu alaspäin, mutta silti Nellin painolukema yllätti että se oli 47kg, vaikka kylkiluut tuntuu jo sopivasti ja tyytyväinen olen jo tämänkin hetkiseen tilanteeseen.
Olemme päässet majoittumaan nyt hyvien lenkkimaastojen ja lenkki-ja treenikavereiden läheisyyteen.
Nellin kanssa reenit sujui hyvin, mutta Irwinin kanssa en viitsinyt sitten sen ihmeemmin jatkaa, kun ne naiset sekoitti taas pään, kun Millan yhdellä koirista Trixiellä oli juoksut alkamassa, joten niinkuin arvata saattaa ei reenaamisestakaan tullut sitten yhtään mitään. Menimme sitten seuraavana päivänä uudestaan lenkille ja reenaamaan, mutta tällä kertaa Irwinin päätä ei sekoittanut naiset, vaan pikkulintu, jonka se löysi lumihangen alka ja joka oli vielä elossa, jota oli kiva seurata kun se lensi kentän huoltomökin katolle ja sen jälkeen Irwin ei keskittynyt mihinkään muuhun, kuin pikkulinnun etsimiseen. huoh....
On ollut kyllä suurta luksusta päästä kunnolla metsään lenkkeilemään ja niin että vaihtelevia metsälenkkelä riittää enemmänkin ja melkein suoraan kotiovelta! Koirat ovat nauttineet aivan suunnattomasti ja tietenkin itsekin olen myös nauttinut. On tehnyt aivan mielettömän hyvää Nellin jalalle päästä vaihtelevaan maastoon ja se on selvästi vahvistunut ja Nellin liike on parantunut. Pitäisi vain vielä päästä koirahierojalle avaamaan Nellin selän jumit ja samalla voisi Irwininkin hieroa. Alkuun Nellin kohdalla pitää odottaa vain lääkityksen loppumista ja kysellä eläinlääkäriltä, koska hieronnan voisi suorittaa.

En tiedä mistä johtuu, mutta en saa enään lisättyä blogiin kuvia!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti