perjantai 11. tammikuuta 2013

Vaikeuksien kautta voittoon ainakin joissakin asioissa.....

Nyt on ollut taas paluu arkeen ja koulunpenkille. Viimeiset viikot koulunpenkillä alkaneet ja sitten olisin virallisesti eläintenhoitaja. Arkeen paluun jälkeen on ollut taas vaikeaa sovittaa aikataulut niin, että kerkeää koirien kanssakin reenailemaan, mikä on hieman ärsyttävää, sillä saimme hyvän vireen päälle ennen koulujen alkua, no jokainen pienikin reeninpätkä vie meidät lähemmäs tavoitteita.

Nellin eläinlääkärikin soitteli keskiviikkona ja ilmoitteli uusien näytteiden tuloksien tulemisesta. Uusistakaan näytteistä ei löytynyt syöpäsoluja ja taas sai jälleen huokaista helpotuksesta. Lääkäri oli lähettänyt Nellin kuvia myös muille ortopedeille ja kysynyt heidän mielipidettään Nellin tilanteesta. Kuvia oli lähetetty myös parille hevospuolen ortopedille ja he olivat sanoneet, että näyttäisi nivelen tulehdukselta. Lääkärin mies oli sanonut, että tulehduksien eteneminen tulee kuvissa ns. jälkijunassa, joten sen vuoksi Nellin tilanne kuvien perusteella oli näyttänyt menevän huonompaan vaikka Nellin ulkoinen vointi oli mennyt paremmaksi. Mutta niinkuin lääkärikin sanoi, me hoidamme koiraa emmekä röntgenkuvia. Lääkäri lähetti Nellin kuvat vielä yhdelle ortopedille, joka on toiminut myös koirien syöpien kanssa, joten nyt odotellaan hänen lausuntoaan ja katsellaan sitten jatkohoitoa taas seuraavan käynnin jälkeen.
Seuraavalla käynnillä Nellistä ei nyt otettaisi kuvia vaan lääkäri sanoi haluavansa katsoa Nellin jalkaa ja miettiä sitten jatketaanko antibiotti kuuria ja mietittäisi varmaan antibiotin vaihtamista, jos lääkärin mukaan muutoksia ei ole tästä kuurista tullut. Nelli on kuitenkin nyt syönyt Dalacin -antibiottia yhteensä 5vko:n mittaisen kuurin. Mutta kuvat otettaisiin sitten luultavasti ehkä kuukauden päästä, jolloin nähtäisiin onko muutoksia tapahtunut sitten pidemmällä aikajalksolla ja lääkkeiden vaikutuksenkin näkisi sitten paremmin.
Mutta vaikeuksien kautta voittoon ainakin toistaiseksi :D

Nyt meillä ollut ongelmana hieman Irwinin paino-ongelmat. Nellin juoksujen johdosta Irwin ei ole nyt syönyt kunnolla ja melkein kokonaan syömättä oli lähes 2,5 viikkoa, onneksi nyt rupeaa jo ruoka maistumaan ja ruokahalua onkin sitten aika paljon ja hyvä näin. Irwin on laihtunut melko paljon ja kävin sitten hakemassa lihaista rasvaa, jotta painoa saataisiin taas takaisin. Kylkiluut tuntuvat turhan selvästi ja lonkkakyhmyn luutkin tuntee heti kun kädellä koittaa. Toisaalta Irwini kuluttaakin todella paljon päivän aikana ja siihen vielä paastoaminen päälle, niin ilmankos paino vähän putoaakin. No onneksi syömättömyys johtui vain juoksuista, tosin Irwinistä on tullut melko nirso sellaistenkin herkkujen suhteen joista on todella paljon tykännyt. No onneksi Irwin innostuu leluistakin paljon ja nykyään palkkaan tokossakin melkein vain lelulla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti