keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Pää pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä!...

On ollut hiukan hijaista blogin suhteen, sen verta kiireist on ollut ja mielentila muutenkin niin maassa että enpä ole paljoa jaksanut koneella istua.
Hyvä asia kuitenkin on että pääsimme vihdoista viimein muuttamaan ja vieläpä rivitaloon. Aivan älyttömän hyvät lenkkimaastot lähtee vierestä ja työmatkakin lyheni huomattavasti.

Nelliä on aivan julmetun moinen ikävä, toisaalta asiaa ei ole vielä tajunnut ja tuntuu kuin Nelli olisi vain jossain hoidossa, mutta lähestulkoon koko ajan on Nelli mielessä<3 br="">
Sitten vielä yksi harmillinen juttu, Irwinin lonkka-ja kyynärkuvat tulivat kennelliitosta ja lonkat pysyi A/A, mutta kyynärät muuttuivat 0/0:sta 2/0:ksi, tuli aivan yllätyksenä ja shokkina minulle, enkä tajua miten asia voi näi olla. Soitin sitten Kari Ventelälle ja kysyin Irwinin kyynäristä ja sanoi että 0/0 ja ihmetteli itsekin tuota 2:sta ja sanoi että kuvat ehdottomast paneeliin, koska olivat puhtaat ja hyvännäköiset, eikä muutoksia ollut, koska Ventelä sen verran kokenut lääkäri että olisi kyllä huomannut ja kuvautettavana oli muitakin koiria, joten oli myös verrattavaa ja itse kuvat nähneenä ihmettelen lausunnon muuttumista, mutta katsellaan mihin suuntaan menee vai meneekö mihinkään, mutta paskamainen juttu täytyy myöntää ja suoraan sanottuna vituttaa!

Tässä näin lyhkäisyydessään :D

1 kommentti: