tiistai 10. joulukuuta 2013

Naisen tuoksua ja pyllytreeniä:)

No niin kokeillaanpa jospa tällä kertaa saisi tekstin ilman kirjoitusvirheitä, oikoluku varmaan auttaa asiaa ennen julkaisemista :D

Vietimme viikonlopun kämmenniemessä treenailujen ja hauskanpidon merkeissä.
Torstaina töiden jälkeen lähdin Irwinin kanssa matkaan ja aikomuksena oli tosiaan saada treenattua ja vietettyä vähän aikaa uusissa maisemissa ja tietenkin hyvässä seurassa:)Siinä vietettyämme viikonloppua, olimme sitten yksi ilta koneella ja Milla sanoi sitten, että katsotaanpa piruuttaan näyttääkö Gia siltä että juoksut voisivat alkaa, no paperi käteen ja pyyhkäisy, sen jälkeen katsoimme toisiamme ja totesin Millalle "Gialla on juoksut", että sillä lailla.
No eipä siinä muuten mitään, mutta olimme pitäneet Irwiniä ja Gia samassa tilassa ja kävimme minun luonani perjantaina, jolloin jätimme Irwinin ja Gian takapihalle riehumaan ja purkamaan energioitaan, etteivät sitten sisällä riehuisi, emme muutenkaan noiden kahden yhdessäoloon sen ihmeemmin puuttuneet. Onneksi ovat kuitenkin silmän alla suurimman osan ajasta olleet ja eritiloissa yöt,
Hyvä puoli tässä on se, että Irwin ei ole kuitenkaan ihmeemmin ollut kiinnostunut Giasta sillä tavalla, pientä kiinnostusta toki oli ja siitä saimmekin sitten ajatuksen, että juoksut ovat varmaan alkamassa, kunnes totesimme tosiaan lauantai iltana niiden alkaneen jo.
Mitään hätää ei kyllä pitäisi olla, sillä Gia ei kyllä hyväksynyt Irwiniä peräpäässä, eikä Irwin missään vaiheessa yrittänyt selkään, mutta kattellaan......huoh!
Onneksi sitten Gia rupesi enemmän tiputtelemaan, mitä aikaisemmin ei ollut ollut, joten toivon mukaan juoksut vasta alkoivat.

Treenailujen suhteen rupesimme nyt tekemään pyllytreenejä, jotta se takapuolikin sitten pysyisi menossa mukana ja käännöksistä tulisi hiukan helpompia.
Käännöksiä emme Irwinin kanssa ole juurikaan aikaisemmin ottaneet ja aloitinkin sitten pyllytreenit ennen varsinaisten käännösten ottamista, etenkin vasemmalle käännyttäessä takamuksen käyttö olisi melko merkittävä ja tekisi liikkeestä sujuvamman.
Takamuksen käyttöä aloin treenaamaan sillein, että otin Irwinin seisomaan sivulleni ja namin avulla taivutin ns. taaksepäin Irwinin päätä ja palkka tuli heti kun pylly lähti liikkeelle. Itse samalla hiukan myös pyörin mukana ja lopputuloksena tarkoituksena olisi siis saada pyörittyä Irwinin kanssa ns. itseni ympäri, niin että Irwin menee pylly edellä. Olipas jotenkin vaikea selittää :D
Mutta Irwin hoksasi asian kuitenkin melko nopeasti, hiukan rupeaa herkästi vielä käyttämän ensin etujalkoja ja kääntämään sillä tapaa, vaikka pitäisi se pylly edellä mennä.
Saatiin kuitenkin pari todella hyvää suoritusta.
Videoita otettiin myös, mutta jostain kumman syystä, aina kun painettiin kuvaus käyntiin, ei sitten meinannut liikkeistä tulla mitään, kenties itse jotenkin käyttäydyin erilailla kuvaustilanteessa:D
Liikkeestä maahan meno sujuu todella hyvin, pientä hieno säätöä vailla vain tämä liike, niin sitten on perfect! Mutta tyytyväinen voin jo olla:)
Pientä paineistumista tuli taas huomattua treenatessa ja paineistuksen johdosta, Irwinin seuruu nopeus vähän lopahti, näin ollen jouduin sitten lisäämään kehua ja palkkaa.
Olen pyrkinyt pikkuhiljaa siihen että palkkaa ei olisi juurikaan ja kehutkin jäisivät pois liikkeiden ajaksi, ettei sitten kisoihin mentäessä käy niin, että sielä Irwinin kiinnostus lopahtaa aivan täysin, koska kehuja ja palkkaa ei tulekaan liikkeen aikana.

8.12.2013 olimme Huliganin kanssa agility kisoissa.
Saatiin Hulin kanssa meidän esimmäinen tulos! JEE!:D
Agilityradalta tuli 5 virhettä, jotka tuli kepeiltä. Huli ei meinannut oikein lähteä suorittamaan niitä, mutta onneksi sitten lähti siitä rullaamaan. Loppurata menikin sitten todella hyvin, tosin itse huomasin välillä että vittu! oon väärällä puolella ohjauksen suhteen:D
Hyppyrata menikin sitten vähän....:D
Videotakin tuli otettua mutta en nyt saanut sitä ladattua tänne:(

Tänään 10.12 saimme vedettyä Huliganin kanssa todella hyvät treenit. Sain ohjauksen sujumaan ja saatiin vedettyä puhtaat radat :D
Kepitkin sujui nyt treenatessa hyvin, otin Hulin kunnolla haltuun ennen kepeille menoa ja ohjasin vielä varman päälle keppien alkuun.

2 kommenttia:

 1. Aa rakastan tota otsikkoa! :DD

  "Videoita otettiin myös, mutta jostain kumman syystä, aina kun painettiin kuvaus käyntiin, ei sitten meinannut liikkeistä tulla mitään, kenties itse jotenkin käyttäydyin erilailla kuvaustilanteessa:D"
  Miksen oo yllättynyt tai epäile yhtään? Pitää selvästi päästä taas treenaamaan yhdessä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D

   Jep! Todellakin pitäis!:)
   Se oli vaan niin jännä kun otettiin videota, niin Irwinin seuruu meni tosi väljäks ja oli muutenkin jotenki ihan erilainen, tiedä sitten mistä tämä johtuu :D

   Poista