torstai 22. toukokuuta 2014

Pitkän ajan kuulumisia ja treenailua:)

Irwin 2v 3kk

Aika on taas vierähtänyt viime päivityksestä, tuntuu että kaikkea on tapahtunut, mutta toisaalta sellainen fiilis että ei olla saatu mitään aikaseks:D

Irwinin kyynärkuvat tosiaan lähti sitten loppujen lopuksi paneeliin. Uusinta kuvista lausunto tuli Annie Limanilta taas 2/0 ja olin yhteydessä Limaniin, joka oli edelleen sitä mieltä että vasemmassa kyynärässä on varislisäke murtunut ja jalka vaatisi operointia. Olin yhteydessä sitten vielä Ortopedi Jarmo Rintasaloon joka uusinta kuvat otti ja hänen mielestään kyynärät ovat 0/0 ja vasenkyynär on täysin terve eikäjalka vaadi minkäänlaista operointia. Jarmo kehotti laittamaan kuvat vielä paneliin ja nyt odotellaan sitten koska paneelista saadaan tuloksia ja mitä sieltä sanotaan, huoh, tämä odottaminen on hermoja raastavaa....pesimmisti asenteella kuitenkin mennään!:D
Se kun on mun kohdalla määrätty että mikään ei mee helpoimman kautta, niin on aivan varma että ne ei sitten myöskään mene!:D

Pientä yhteen ottoa oli taas ja Irwin sai jäljen oikean takajalan pakaralihakseen.
Kävimme Kirsi Piispasella sitten hierottavana, kun irwin kevensi jalkaa pari päivää ja ristiselkään oli tullut jumi ja selkään muutenkin kevennyksen johdosta, mutta mitään muuta sen isompaa ei ollut ja Irwin sai jatkaa menoa normaaliin tahtiin :)
Oli kyllä niin iloinen ilme kun päästiin hierojan pihaan, eipä paljon poika pissalle halunnut lähtee, vaan pyrki koko ajan ovelle päin ja innokkaana, ilman minkäänlaista jännitystä antoi hieroa :)

Muuten ollaan aikalailla vain lenkkeilty ja vietetty yhdessä aikaa, treeneistä en ole sen ihmeemmin jaksanut stressata vaikka koe on tulossa. Viimeksi tosiaan tokoiltiin kunnolla ollessamme möllitoko-kisoissa, että siitäkin on kuukauden verran vierähtänyt, hups! :D
Pientä ns.treeniä ollaan tehnyt kyllä takapihalla, lähinnä liikkeestä maahanmenoa ja seisomista, jotta itselläni pysyisi vauhti samana eikä hidastuisi käskyn yhteydessä.


Eilen kävimme kuitenkin Millan kanssa pitkästä aikaa treenaamassa.
Irwinillä oli hyvä vire päällä ja teki hyvin. Pientä epävarmuutta oli välillä liikkeestä maahanmenossa, mutta onnistuneita suorituksiakin saatiin.
Otin hypyn mukaan, jotta voin treenata ennen kisoja maksikorkeudella. Alkuun Irwin hyppäsi hyvin, mutta sen jälkeen teki pari kertaa niin, että meni esteen eteen seisomaan.
Otin sitten pari kertaa niin, että kävelen esteen ohi ja annan Irwinille samalla käskyn "hyppy" ja palkkaan hypyn jälkeen. Tämän jälkeen otin muutaman ihan virallisen suorituksen ja saatiinkin pari peräkkäistä onnistumista ja pidin pienen tauon Irwinin kanssa.
Lopuksi tein vielä muutaman kerran virallisen hyppy suorituksen matalammalla esteellä (korkeus n.40cm) jonka Irwin suoritti mallikkaasti.
Huomenna olisi aikomus mennä vielä treenaamaan ennen kisoja.
Mutta hyvillä mielin kisoihin mennään ja katsotaan mitä tulee ja mitä pitää jatkossa treenata. Hallissa emme ole juurikaan treenanneet, mutta en usko Irwinin siitä kyllä välittävän. Mikäli kauhean kuuma päivä on, niin se voi vaikuttaa hiukan jätättämisenä yms. mutta onneksi koe alkaa vasta klo:17.30, jolloin jo vähänän viileämpi :)
Treenitauosta on ollut meille kyllä enemmän hyötyä kuin haittaa :D
Lisäksi ilmoitin Irwinin 28.6.2014 järkättäviin tokokokeisiin :)


Mitähän sieltä löytyy? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti