lauantai 17. lokakuuta 2015

blogin ääreen paluuta :)

Jospa sitä pikkuhiljaa olisi taas aika palailla tänne blogin ääreen ja aikaa jopa kirjoitellakin jotain:)
Viimepäivitys ollut näköjään huhtikuussa, joten aikapaljon kaikkea on sen jälkeen tapahtunut.
Mutta laitellaan näin pääpiirteissään kuulumiset:)Kuvat saattaa sitten olla ihan miten sattuu :D
Aloitetaan vaikka Saran kuulumisista:)
Yhteiseloa on ertynyt mittarii nyt se reilu puoli vuotta. Päivääkään en ole katunut päätöstäni, että otin Saran luokseni asumaan. Varsin ihastuttava tapaus sieltä on paljastunut.
Töitä on riittänyt ja Saran itsepäisyydestä johtuen hieman välillä palauteltu neiti maan pinnalle.
Hihnassa kulkeminen sujuu nykyään jo todella hyvin, alkulenkistä saattaa pientä vetoa vielä ilmetä, mutta muuten lenkkeily on jo varsin joutevaa, koirien ohitukset mukaan lukien.
Saran fyysinen kunto ei ollut mikään hääppönen luokseni tullessa. Varsin lihasköyhä ja hieman ylimääräistäkin oli vyötärölle kertynyt, joten ensimmäisenä lähdettiin sitä työstämään. Kehon motoriikka oli aikalailla hukassa ja tuntui kuin Sara ei oikein olisi osannut omaa kroppaansa käyttää.
Ensimmäisiä pitkiä lenkkejä joita kävimme Sara väsyi selkeästi, pientä kevennystä oli myös vasemmassa etujalassa levon jälkeen.
Iriwinille oli varattuna hieronta aika melko pian Saran tulon jälkeen, joten Sarakin pääsi sitten mukaan, ensimmäiselle hieronnalleen. Paha trikkeri löytyikin sitten vasemmasta lavasta, mistä johtui luultavasti kyseisen jalan keventäminenkin. Nyt on säännöllisesti kerran kuussa käyty hieronnassa, joka on selvästi auttanut. Jumeja on ollut lanneosastolla ja selässä, minkä Sarasta huomaan itsekin, kun rupea selkää köyristämään.
Lihaksisto on kehittynyt huomattavasti ja takapään käytön treeneistä on ollut hyötyä. Painoa on Saralta pudonnut vajaa 7kg ja nyt rupeaa neiti olemaan kunnossa senkin suhteen:)
Todella tyytyväinen olen saavutuksiimme Saran kunnon suhteen ja nyt painon pudottua, lihaksiston kehityttyä, motoriikan parannuttua ja säännölisten hierontojen avulla ei ole moneen kuukauteen ollut minkäänlaisia keventämisiä (koputetaan puuta.....)

Luustokuviin olisi tarkoitus ensivuoden alussa mennä, jossa olisi tarkoitus sitten tutkia kyynrät, lonkat ja polvet ainakin.
Tokon suhteen ollaan edistytty myös todella paljon. Sara on nykyään todella ahne, joten motivoiminen on herkkujen avulla melko helppoa. Tosin välillä se herkku tuntuu kiinnostavan liikaa.
Seuruussa olemme nyt ruvettu imuttamista häivyttämään pois ja kontakti pysyy yllättävän hyvin.
Ei Sara ehkä penaalin kaikkein terävin kynä ole, mutta kaikkein tärkeintä on että Sara nauttii tekemisestä, treeniliivin kun laitan päälle on Sara jo innoissaan lähdössä töihin:D
Tykkään päivä päivältä vaan enemmän ja enemmän tästä koirasta! Toivottavasti meillä on monta yhteistä vuotta edessä! <3 br="">
Sara minulle tullessa 43kg
Sara 4kk jälkeen minulle tulosta 36kg


Sitten jos Irwinin kuulumisia:)
Tokon suhteen meillä on nyt uutta intoa.
Kävin Tamskin järkkäämällä luennolla uusista tokosäännöistä ja se auttoi kyllä meidän tokomotivaation heräämisen. Kiva päästä tekemään uutta!
Alokasluokassa on muuten kaikki liikkeet hallussa, muttakun se kapula on vaan niin ällöttävä asia!
Sitä ollaan sitten treenattu ihan vain sillä, että kun Irwin koskee kapulaan tulee palkka a ihan hyvällä mallilla oltiin jo ja kapulan sai jopa muutamaksi sekunniksi suuhun, mutta treenitauko teki sen suhteen vähän hallaa ja nyt kapula otetaan suuhun, mutta itse en voi päästää irti tai putoaa samantien. Mutta ei auta kuin tehdä töitä sen suhteen.
Irwinille on aina ollut todella ällöttävää ottaa minulta mitään esineitä, tiedä sitten mistä johtuu. Yleensä rupeaa vaan mielistelemään kun tarjoan jotain esinettä sille.
Hyvin leikkii kuitenkin mun kanssa esim.patukalla ja ottaa siitä kunnon otteen ja repii kunnolla, mutta jos pitäisi vain ottaa se suuhun ja pitää, niin se on todella ÄLLÖTTÄVÄÄ!
Ollaan ruvettu kuitenkin jo treenaamaan Avoimen luokan liikkeitä. Lähinnä ruutua ja esineen kiertoa.
Ruutu rupeaa meillä olemaan jo kondiksessa. Namialustan avulla opettaminen oli melko helppoa ja Irwin tajusi idean aika nopeasti. Tosin ruudun alkeita ollaan joskus Pirkanmaan Sennenin tokokursseilla treenattu, joten sen suhteen ei täysin uusi juttu meille ollut:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti