keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Moikkelis! :)


Nyt on totaalisesti jäänyt tämä blogin päivitys, viime kerrasta todellakin on aikaa!!
Tosin kaikenlaista on tapahtunut meidän elämmässä, välillä hyvää ja välillä vähän huonompaakin, joten blogiin kirjoittelukin on nyt hiukkasen sitten jäänyt.

Koirille kuuluu kuitenkin molemmille hyvää.
Tämä vuosi on mennyt aikalailla vain höntsäillessä treenien suhteen ja viettäen mukavaa koiranelämää.
Omien asipoiden hoitamiseen onkin kulunut sitten aikaa enemmänkin ja välillä tuntui kaikki olevan sekaisin, mutta pikkuhiljaa niitä pieniä iloja sieltä tuli ja niistä sai tartuttua kiinni ja voimaa jatkaa eteenpäin. Pienillä askelilla kerraallaan asiat ovat kuitenkin järjestyneet ja hyvällä mallilla tällä hetkellä!
Tällä hetkellä majaillaan veljeni luona Hervannassa. Omassa asunnossani kun sattui vesivahinko ja sielä on remontti tällä hetkellä kesken, toivon mukaan jo heinäkuun alussa päästäisiin takaisin kotiin:)

Mutta vaikka se niin klisee onkin, eikä vielä hetki sitten siihen asiaan uskonut mutta loppujen lopuksi asioilla on tapana järjestyä :)

Irwinin Kuhmoislaiset kaverit: Elli, Wiwo ja Heinis :)
Nyt olisi hakusessa Rally-toko ryhmä, johon päästäisiin Irwinin kanssa ja enemmän noi rally-tokot olisi se meidän juttu. Irwin kun on niin ohjaaja pehmeä koira ja toisaalta toko on niin pilkunviilaamista.
Pääsimme kokeilemaan Rallya taas pitkästä aikaa, kun olin käymässä kaverillani Kuhmoisissa. Lauantaisin on rally-toko treenit Jämsän seudun palveluskoiraharrastajat ry:llä ja sinne pääsimme sitten tutustumaan treeneihin mukaan.
Oli kyllä mukava poukka ja kouluttaja, hyviä vinkkejä saatiin ja pieni ajatus siitä mitä se rally-toko on.
Siitä se kipinä sitten enemmänkin lähti, oma asennoituminen Rally-tokoon ei ole niin vakava kuin taas tokoon, vaan pystyn ottamaan paljon rennommilla mielin treenit, mikä on taas Irwin paineistumista ajatellen hyvä.
Luulen että tästä tulee meille se uusi harrastus, kunhan vaan löydettäisiin hyvä treeniporukka täältä tampereelta :)

Saran kanssa ei varsinaisia tavoitteita ole, kunhan treenaillaan:D
Alkuvuoden juoksut aiheutti jälleen päänvaivaa, tosin ei niin "hankala" ollut kuin aiempien juoksujen aikaan. Tällä kertaa ei mielialan vaihtelut olleet nin voimakkaita, vaikkakin perus itsepäisyys korostui entisestään. Välillä saakin hiukan huomautella että kuka se on joka määrää, korvatkin kun on vain koristeena aika-ajoin :D
Pari  kuukautta menikin hyvin juoksujen jälkeen, mutta nyt valeraskauden aikaan Sara on sitä mieltä että itse voi päättää mitä tekee eikä välttämättä tarvitsisi taas kuunnella.
Suhteellisen paljon Sara muutenkin koettelee mahdollisuuksiaan, tarviiko nyt oikeasti tehdä vai ei ja osaakin kyllä käyttää ihmisiä hyväkseen jotka ei ihan niin johdonmukaisia käskytyksissään ole.


Kesä suunnitelmia tai muitakaan suunnitelmia ei kauheasti ole, parin viikon päästä alkavaa lomaa odotan todella kovasti! Silloin pääsemme viikoksi viettämään leirintäalue elämää koirien kanssa:)


Mutta tällaista meille tällä hetkellä:)
Blogin ääreen olisi tarkoitus tosiaan enemmänkin palata ja muutama koira-aiheinen teksti on työn alla. Aiheista jotka ovat nousseet pinnalle töiden puolesta ja niistä tulen myös jatkossa kirjoittelemaan myös Irwinin ja Saran kuulumisten ohella.
Suunnitteilla olisi myös trimmaus -blogi, joka toimittaisi samalla myös yrtykseni kotisivujen virkaa:)

1 kommentti: