maanantai 10. helmikuuta 2014

Heikkoja jäitä, 100%:sta luottamusta ja mahtavat iltatreenit!

Lauantaina meillä oli vähän dramaattisempi iltalenkki!
Irwin putos jäihin hieman avonaisemmassa kohtaa, lähtiessään juokseen sorsien perään.
Onneksi en ollut lenkillä yksin, vaan parhaan kaverini kanssa.
Itse menin täysin paniikkiin tilanteesta ja tilanne on itseltäni lähestulkoon pimennossa kokonaan.
Emme olleet jäällä kävelemässä, vaan kiertämässä järveä metsäpolkua pitkin ja hetken murto-osassa tajuttiin Irwinin olevan jäällä. Irwin yritti pysähtyä ja kääntyä, mutta putosi sitten veteen jään petettyä alta.
Kutsuttiin Irwiniä luokse ja se yritti nousta jäälle, mutta ei päässyt. Useiden yritysten jälkeen Irwin lopetti jo jäälle pääsyn yrittämisen. Itse yritin mennä Irwinin luo jäätä pitkin ja tarjosin Irwinille pitkäö keppiä, josta olisi voinut ottaa kiinni ja sen avulla olisin voinut kiskoa Irwiniä ylös.
Onneksi tosiaan Milla oli mukana ja huomasi, että vasta rannalta Irwinin saisi paremmin nostettua ylös, kun jään reuna oli lähellä rantaa.
Alkuun en tunnistanut Millaa hänen päästyään vastarannalle ja huutaessa että koitetaan saada Irwin uimaan tänne, luulin sen olevan joku vieras ohikulkija, vasta hetken päästä tajusin sen olevan Milla.
No saatiin Irwin onneksi uimaan vasta rannalle ja Milla sai Irwinin nostettua ylös.
Itse oyin muut koirat puusta irti ja menin Millan ja Irwinin luo.
Se paniikin ja helpotuksen määrä, kun pääsin Irwinin luo ja samassa putosin maahan ja sitä Itkun määrää! Hetken jo pelkäsin niin paljon että joudun toisesta koirastani luopumaan ja että Irwin kuolisi!
Mutta onneksi kaikki päättyi hyvin, kotiin päästyämme kuivasin Irwinin kuivurilla ja tämän jälkeen laitoin peittojen alle, jossa Irwin viihtyikin nukkumassa parisen tuntia:)
Oon niin onnellinen että kaikki päättyi hyvin ja Irwinillä on kaikki hyvin!
Irwin ei onneksi tuntunut loppujen lopuksi olevan tilanteessa paniikissa tai sen ihmeemmin tilanteen jälkeenkään, oli olkut kuulemma tyytyväisen mäköinen ja häntä heilui, kun Milla nosti Irwinin järvestä, olisi mieluusti mennyt takaisin uimaan ja ottanut Millan mukaan, kun yksin uiminen on hiukan tylsää!:F


Mutta hiukan iloisempiin uutisiin, nimittäin treeneistä!
Kävimme eilen illalla treenaamassa Millan kanssa.
Aivan älyttömän hyvä vireiset treenit!!
Irwinin seuruu oli todella hyvää! Päätin ennen treeni kentälke pääsyä, että me osataan ja Irwin osaa!
Luotin Irwinin osaamiseen 100% ja tämä oikeasti auttoi!
Milla huomasi liikkeestä maahanmenossa meillä pienen ongelman, maahan mentäessä, etupää menee oikeaan paikkaan, mutta takapäällä Irwin tekee muutaman askeleen sivuliikkeen ja laittaa pepun vasta sitten maahan, tiedä sitten mistä tämäkin on tullut!:D
Otettiin sitten muutama toisto namin avulla, jotta Irwin menee suoraan ja nopeasti Irwin hoksasi jutun idean! Vaikka tarjosikin vielä tämän jälkeenkin tuota vinoa asentoa, niin onnistuneitakin suorituksia tuli.
Irwin ei paineistunut treeneissä oikeastaan ollenkaan, todella pientä epävarmuutta välillä oli, mutta oma asenteeni oli täysin eri nyt, joten se epävarmuus ei kasvanut, vaan helpotin hieman ja kun meni oikein tuli kehut!:)
Mutta vaikkei kaikki suorituksen ihan nappiin mennyt, tämä asenteen muutos oli kohdillaan!:D meillä oli todella hauskat treenit ja saatiin ainakin nauraa meidän todellisille toko koirille!:D
Annettiin Millan kanssa toisillemme rakentavaa palautetta ja kritiikkiä koko ajan treeni tilanteessa, joten siihen ongelmaan oli helppo puuttua juuri oikealla hetkellä.
Tällaisia treenejä lisää kiitos!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti