maanantai 17. helmikuuta 2014

Kaikki olikin kiinni mun luottamuksen puutteesta!


Noniin, eli nyt on löydetty Irwinin kanssa treeneihin se todellinen yhteinen sävel!
Auttoi kyllä todella paljon, kun oikeasti mietin meidän tilannetta ja mistä kiikastaa, että ei suju niin kuin pitäisi tai miksi Irwin paineistuu.
Kävimme perjantaina Millan kanssa treenaamassa.
Irwinillä oli hyvä vire päällä jo heti alusta ja itse otin treeneihin taa sen asenteen että Irwin osaa.
Seuruussa Irwin on nykyään hiukan ruvennut välillä edistämään, mutta mielestäni parempi näin päin, kun aikaisemmin jäi todella herkästi vähän laahaaman taakse. Tällä hetkellä kuitenkin saa pienellä huomautuksella palaamaan oikeaan paikkaan. Tekee liikkeen ainakin innokkaasti ja kontakti pysyy hyvin. Ollaan saatu lisättyä vauhtia ja itselläni pikkuhiljaa rupeaa se katsekin olemaan suoraan eteenpäin. Juosten seuraaminen sujuu jo hyvin ja Irwin lähtee innokkaasti vaihtamaan askellajia ja pysyy hyvällä paikalla ja kontakti pysyy.
Luoksetulossa Milla huomautti minulle, että kun Irwin tulee sivulle, teen minä sellaisen pienen kallistuksen Irwinistä pois päin, no tämä on tää mun ainainen ongelma! Jo Nellin aikana oli tätä samaa, mietittiin sitten että mistä nämä pakkoliikkeet oikein tulee ja kun niistä on niin vaikee päästä eroon! Mutta Irwinillä on ainakin vauhtia ja tulee heti ensimmäisellä käskyllä!:)
Tein Irwinille myös häiriö treeniä. Otin Irwinin perusasentoon ja Milla tuli huuteleen Irwinille käskyjä ja Irwinin piti pysyä perusasennossa. Vähän meni hämilleen ja katselin Millaa ja mua, kun Milla rupesi käskyjä huuteleen, mutta hienosti pysyi ja kontaktikin oli todella hyvä, kertaakaan ei edes yrittänyt mennä muuhun asentoon, vaikka ilmeestä hiukan näkikin että mietti, pitääkö tehdä vai ei:D
Liikkeestä maahan menoa ollaan treenattu kotonakin, jotta ei tulisi enää sitä pepun siirtämistä sivulle, vaikka etuosa on oikeassa paikkaa ja tämä rupeaa sujumaan hyvin, vauhti on tullut lisää ja asento on huomattavasti parempi.


Kävimme eilen sunnuntaina myös treenaamassa.
Otin aikalailla pelkkää seuruuta ja käännöksiä.
Pientä häsläystä Irwinillä oli, mutta lähti suorittaan liikkeitä hyvin ja innokkaasti.
Pieni ongelma Irwinillä vain oli, kun palkkauksen yhteydessä piti patukkaa hakemaan lähtiessä aina painella paskalle, kun ei voi kaikkea paskantaa kerralla.......-,-
Mutta ei niistä treeneistä sen enempää, kun eipä mitään ihmeellistä ollut:)

Mutta jotenkin olen itse täysin yllättynyt miten hyvin Irwin toimii nykyään! Treeneissä ei ole ollut sellaista paineistumista kuin aikaisemmin, vain välillä pientä epävarmuutta. mutta pienellä kehulla ja rohkaisulla vire nousee taas ylös ja unohtaa epävarmuuden.
On aina lähdössä innoissaan treenikentälle ja kun on meidän vuoro tehdä, lähtee Irwin heti innokkaasti mukaan.
Oon niin ylpee!!

Kisoja jo tässä mietin, että jos huhti-toukokuussa startattaisiin, niin olisi vielä tota hyppyäkin aikaa treenata, kun nyt on sen verran liukkaassa kunnossa noi kentät, että vielä ei viitsi hypyttää, josko noi lumet toivon mukaan tosta sulais nopeesti:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti