tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kisavalmiita(ko)??

 

 

Blogi muutti ihan vaan pikkusen tän kuvan laadun :(
Treenailtu on säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta eteenpäin ollaan päästy. Koko ajan takaraivossa kolkuttaa se ajatus päästä kisoihin ja sitä kohti tähdätään.
Tänään katselin tokokokeiden kisa kalenteria ja pieni houkutus tuli ilmoittaa Irwin tuonne 28.4 oleviin tokokisoihin, mutta mutta.....ehkä pitäisi lopettaa toi jahkailu ja tekosyiden keksiminen ja oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni. Tosiaan nyt on oikeakin tekosyy, riippuen täysin siitä milloin ensi kuussa päästään uusinta kuviin, niin katsoen varoaikojen suhteen että ilmoittaako vai eikö.
Tämän kuun lopussa pitäisi soitella tuonne Seinäjoen eläinklinikalle vähän, että milloin olisi mahdollisuutta päästä kuvauksiin.
Ilmoitin Irwinin silmä-ja polvitarkkiin ja sinne olisi tarkoitus 15.3 mennä, eli jo tämän viikon lauantaina, hiukan jännittää.....

Liityin myös Pirkanmaan Palveluskoiraharrastajiin ja sielä koulutuksissa olisi tarkoitus meitä ruveta näkymään. Ilmoittauduttiin nyt Millan kanssa kesällä alkavaan PK-jälkiryhmään ja innolla jo odotan kurssien alkamista.
PK-tottis ryhmään olisi tarkoitus myös päästä, mutta vielä ei ole vastausta kuulunut.
Mielenkiintoisia koulutuspäiviä ja seminaareja on myös tiedossa ja mahdollisuuksien mukaan niihin olisi tarkoitus päästä osallistumaan:)
Vielä kun alkaisi Haku-ryhmä......:)
Mutta tällaisia pieniä suunnitelmia meillä :)

Tänään otin operaatiokseni näin vapaapäivän kunniaksi pestä Irwin, on se kyllä komee poika<3 br="">


Tänään käytiin Millan kanssa ottamassa kunnon treenit. Otin myös hyppy esteen mukaan, nyt kun noi kentät on vihdoinkin sulanut ja uskaltaa sielä hypyttää.
Irwinillä oli hyvä vire päällä heti alusta alkaen, samantien kun pääsi irti hihnasta oli innokkaasti tekemässä.
Tänään tosin tuntui Irwinillä olevan virtaa vähän turhankin ja se näkyi seuruussa edistämisenä. Irwin oli koko ajan sitä mieltä että menee askeleen edellä minua, vaikka palautin käskyllä takaisin oikealle paikkaa. Seuruu oli myös melko väljää joissakin kohdin.
Milla toimi meidän liikkurina ja oli helpompaa itsekin toimia kun oli joku toinen kertomassa miten Irwin tekee ja teinkin sitten Irwinin kanssa Millan ohjeistuksesta ihan lyhyillä askeleella seuruuta, jotta joutuu miettimään oikeaa paikkaa ja keskittymään mitä tehdään ja tämä auttoi.
Liikkeestä maahanmenoa otin muutaman kerran ja tämä sujuu jo todella hyvin, Irwin menee suorassa linjassa maahan heti käskyn saatuan. Muutaman liikkeestä seisomisen otin maahanmenon ja jälkeen ja yllätyksekseni Irwin pysähtyi heti seisomaan.


Tosiaan tänään oli mukana myös hyppyeste. Alkuun otin vain hyppyä niin, että käveltiin esteelle ja Irwin hyppäsi ja itse kävelin hypyn ohi, eli periaatteessa hypyn läpi kävelemistä ja "hyppy" käskyn vahvistamista.
Tämän jälkeen otin Irwinin perusasentoon ja Milla meni palkan kanssa hypyn toiselle puolelle ja annoin Irwinille "hyppy" käskyn ja Milla palkkasi sitten Irwinin. Näitä otettiin useampi toisto, sillä Irwinillä oli jossakin vaiheessa se että este oli niin kauhean jännittävä, eikä meinannut millään hypätä, joten nyt otettiin treeneissäkin varman päälle. Tänään Irwin ei kyllä estettä jännittänyt, vaan oikein vauhdikkaasti esteen ylitti, vaikka pidensin matkaa aina joka toistolla hiukan, niin silti meni hypyn yli, eikä yrittänyt kiertää.
Loppuun otin vielä muutaman hypyn ilman, että Milla oli antamassa palkkaa toisella puolella ja Irwin kyllä on tajunnut hypyn todella hyvin ja kääntyi hypyn jälkeen minuun päin.

Olen kyllä todella tyytyväinen meidän edistymiseen ja nyt oikeasti rupeaa tuntumaan siltä, että se kisoihin pääseminen ei olekaan enään niin kaukainen haave:)

Alla muutama viedo meidän tämän päivän treeneistä:)


Liikkeestä maahanmeno


Liikkeestä seisominen
Irwinin sivulla olo treeni sekoilua :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti