sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

HUOH!

Kävimme tänään treenaamassa, kun Irwinin jalka ollut useamman päivän jo hyvä, eikä turvotusta ole ollut.
Irwin oli heti alusta alkaen, jotenkin paineistunut.
Seuruussa jätätti n.askeleen verran, yritin saada Irwiniä mukaan innostamalla ja nostamalla äänenpainoa korkeammaksi, mutta ei Irwinissä tapahtunut juurikaan reaktiota, tuntui tästä hämmentyvän vain lisää.
Seuruuta otin sitten imuttamalla, alkuun tuli hyvin, mutta oli kuitenkin hiukan paineistunut koko ajan.
Koitin sitten seuruuta uudestaan, mutta taas se pää painui hiukan alas. Koitin ottaa seuruuta "sivu" käskyllä ja lähtikin hyvin, ei jätättänyt, mutta kyllä se pää silti oli hiukan alempana.
Seuruussa otin eteenpalkkausta ja samantien kun tuli pienikin onnistunut askel niin tuli palkka.
Irwin ei vain kuitenkaan lähtenyt siitä aukeamaan ja huomasin hiukan omien hermojeni kiristyvän, joten laitoin Irwinin sivuun siksi aikaa kun Milla teki Gian kanssa.
Koitin sitten vielä uudestaan, mutta sama homma.....huoh huoh huoh!
Ajattein sitten että en ota Irwinin kanssa tänään enään mitään, koska huomasin oman turhautumiseni.

Milla ottin Gian kanssa hyppyä ja sitä seuraillessani myös oma turhautuminen rupesi katoamaan, vaikka pieni vitutus päällä olikin.
Päätin sitten että kokeillaan nyt miten Irwin suorittaa hypyn, jos ensimmäinen suoritus on päin persettä, en ota yhtään enempää mitään.
Tästä sitten yllätyinkin, Irwin suoritti hypyn todella hyvin ja matkaa hypylle oli 3-4 metriä. Lähti liikkeelle hyvin, vaikka hiukan vauhdikkaampikin voisi olla ja hypyn jälkeen kääntyi hypyn taakse seisomaan ja pysyi sielä. Tästä onnistumisesta oma mieli nousi kyllä huimasti ja saatiin tehtyä useampi hyvä toisto Irwinin kanssa ja vaihtelin matkan pituutta ja joka kerta Irwin suoritti liikkeen. Muutaman kerran lähti kääntymisen ja hetken seisomisen jälkeen liikkeelle ja otti muutaman askeleen.

Mutta olen niin iloinen, että saatiin lopetettu treenit onnistuneeseen suoritukseen, vaikka pientä epävarmuutta ja paineistumista Irwinissä näkee myös hyppyä otettaessa.

Milla otti videon meidän hypystä ja tässä juuri Irwin lähti ottamaan muutaman askeleen, mutta pysähtyi sitten uudestaan, josta annoin palkan, kun tämän päivän vire taso oli mitä oli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti