lauantai 22. maaliskuuta 2014

Askeleen lähempänä kisa tavoitteita:)

Eilen illalla käytiin Millan kanssa treenailemassa.
Itselläni oli hyvä fiilis päällä ja oli kiva päästä tokoilemaan, suunniteltiin hiukan että mitä kentällä tehtäisiin.
Irwinillä oli taas hyvä vire päällä, tästä olen oikeasti niin iloinen, että nykyään se vire on jo heti alusta lähtien ilman sen kummempia leikkejä jo hyvä.
Jätin Irwinin alkuun kentän laidalle kun Milla teki Gian kanssa ja itse toimin liikkurina.

Irwinin kanssa otin alkuun seuruuta pieniä pätkiä ja sitten otettiin yksi pätkä seuruuta niin että Milla toimi liikkurina ja koitin lähestulkoon ilman palkkaa. Liikkeelle lähtö-käännös oikeaan-täyskäännös-hidasta vauhtia-liike seis.
Irwin lähti hyvin seuruuseen ja kontakti pysyi, käännös oikeaan meni hyvin j Irwin pysyi hyvässä kohtaa, täyskäännöksessä Irwin hiukan jäi, kun käännyin Irwinistä poispäin, vaikka tarkoituksenani oli kääntyä Irwiniin päin, mutta tuli sieltä kuitenkin sitten ja otti kontaktin, hitaassa kävelyssä piti todella hyvin kontaktin ja oikean paikan ja liikkeen pysähdyttyä otti hyvän perusasennon.
Irwin oli hiukan hämillään sen jälkeen kun otin seuruuta ja pientä jätätystä oli, kun tuossa seuruu pätkässä ei tullut palkkaa, niin tämä vaikutti hiukan Irwiniin että tekeekö nyt oikein.
Vire kyllä saatiin taas hetken päästä nostettua hyvin. Nyt kun tarkoituksenani olisi ruveta jättämään sitä palkkaa pois, jotta ennen kisoja olisi niitä palkattomia liikkeitä.

Muutaman seuruu pätkän teimme niin, että otin Irwinin perusasentoon ja Milla kävi viemässä herkkua sitten vähän kauemmas ja otin Irwinin kanssa pienen seuruu pätkän ja vapautin sitten eteen herkun luo. Tämä auttoi hyvin siihen pieneen jätätykseen ja ajattelinkin, että voisi jatkossa muutenkin ruveta käyttämään vaikka namialustaa.

Täyskäännöksen suhteen pitää ruveta tekemään vielä enemmän pyllytreeniä jotta käännös olisi nopeampi, nyt tuppaa välillä käymään niin että etupää tulee kyllä mukana, mutta se takapää jää välillä johonkin ja sitten Irwin on ihan kiemuralla, mutta treeniä treeniä:)

Loppuun otimme paikkamakuuta ja luoksepäästävyyttä.
Luoksepäästävyyttä teimme niin, että menimme pienen matkan päähän toisistamme vastakkain ja vuoron perään toinen jätti koiran paikalleen ja meni toisen luokse, joten samalla otimme myös paikallaolo treeniä.
Paikkamakuussa Irwin pysyi hyvin, tämä onkin oikeastaan aina ollut meidän varmin liike.
Pari kertaa kävi niin kun palasimme koirien luokse, niin Irwin kuunteli Millan antamaa käskyä Gialle ja nousi perusasentoon, joten hiukan pitäisi vielä vahvistaa sitä, että ainoastaan minulta tulee käskyt.

Mutta sunnuntaina olisi tarkoitus taas päästä treenilemaan ja toivon mukaan ei sitä takatalvea enään tulisi, niin saataisiin taas hyppy mukaan kuvioihin, eilen oli tuo kenttä vielä sen verran jäässä paikoitellen, että ei viitsitty hyppyä ottaa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti