torstai 17. heinäkuuta 2014

Koe paineita...

Kävimme tiistai iltana treenaamassa facebookin kautta sovitun porukan kanssa ja paikalla oli yhteensä neljä koirakkoa.

Oli mukava päästä treenaamaan uusien ihmisten kanssa ja kasassa oli kiva porukka.
Alkuun otimme paikkamakuun ja tätä meidän ei oikeastaan sen ihmeemmin tarvitse treenatakaan, paikalla olo kun on Irwinille todella vahva. Vähän meni viinoon käskyn saatua, mutta muuten pysyy koko 2min paikallaan.

Irwin oli treenien ajan jotenkin hiukan vaisu kuitenkin, wn oikein tiedä mistä johtui. Oliko kyse sitten siitä kun olimme juuri palanneet reissusta vai sitten ripulista, jota Irwinillä hiukan oli tiistaina.

Seuraamisessa jätätti jonkin verran ja oli vaikea saada se innostumaan.
Tein sitten sivulla lhyitä seuruu pätkiä ja palkkasin eteen ja kehuin innokkaasti. Tämä nostatti hiukan Irwinin virettä, mutta laiskaa se seuruu silti oli.

Liikkeestä jäävät sujuivat ihan ok, tosin alkuun ei meinannut mennä maahan, joten otin muutamia toistoja niin että hiljensin vauhtia huomattavasti käskyn saannin aikaan ja palkkasin heti, kun meni maahan, jotta niitä onnistuneita suorituksia tulisi.
Teimme sitten muutaman toiston molempia liikkeestä jääviä, nin että yksi porukasta toimi likkeenohjaajana. Seuruut oli hiukan laiskaa ja Irwin jonkin verran jätätti, mutta meni kuitenkin hyvin maahan sekä jäi heti seisomaan.
Ajattelin että en sitten enempää seuruuta ota, kun vire taso on niin alhaalla.

Luoksetulossa tuli ravaten, joten ei mikään paras suoritus sekään meillä tällä kertaa.

Loppuun otin vielä muutaman toiston hyppyä, sekä teimme vielä toisen paikkamakuun.

Huomenna olisi tarkoitus pienet treenit mahdollisesti pitää Millan kanssa ja ensi tiistaina olisi tarkoitus treenata samalla fb porukalla ja toivon mukaan Irwinillä olisi silloin parempi vire päällä ja saataisiin hyvät treenit ennen perjantain koetta.
Kieltämättä hiukan jännitän jo nyt koetta, mutta en kuitenkaan, niinkuin meidän ensimmästä koetta ja onneksi tämä koe onkin ulkona ja parhaamme tehdään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti