tiistai 15. heinäkuuta 2014

Maalta takaisin kaupunkiin


Lähdimme tosiaan viime lauantain 12.7 kohti Kuhmoisia ja tänään palasimme takaisin kaupunkiin.
Jälleen jäi todella haikea fiilis, kun piti lähteä ja nämä päivät kului aivan käsittämättömän nopeasti!

Jälleen oli todella mukavaa ja pääsimme veneilemään Päijänteelle:)
Irwinkin pääsi ensimmäistä kertaa elämässään veneeseen ja hiukan mietin kuinka meidän käy!
Irwinille oli onneksi pelastusliivit mukana, jos sattuisi niin käymään, että itsensä laidan yli ponkaisisi.
Yllätyksekseni kuitenkin Irwin oli veneessä kuin vanha tekijä! Istuskeli ja katseli maisemia ja välillä kävi jopa nukkumaan!
Irwinin mielestä vettä oli kauhean kiinnostava katsella laidan yli, kun se roiskui ja lokit herättivät melko isonkin mielenkiinnon!:D
Mutta ei jänittänyt oikeastaan yhtään, toisin kuin minä, kun viime veneily kerrasta on niin paljon aikaa, mutta hauksaahan se oli!:)

Aika tuli vietettyä lenkkeillessä ja viettämällä aikaa yhdessä, kerkesimme jopa treenaamaankin:)

Treenit sujuivat ihan hyvin. Alkuun otin hyppyä muutaman toiston ja tämä liike on meillä tällä hetkellä todella hyvin kondiksessa, joten en sitä sen enempää ottanut.
Liikkeestä maahanmenossa Irwin jäi eka seisomaan ja kun madalsin ääntäni ja Irwin meni maahan, niin paineistui tästä tilanteesta hiukan. otin sitten seuruuta ja maahanmenoa muutaman toiston imuttamalla, jotta saisin epävarmuuden pois.
Käännöksiä treenasin enemmänkin, etenkin täyskäännöstä, jotta saisin sen Irwinin peräpään toimimaan paremmin, jolloin täyskäännös olisi nopeampi.


Viime kokeessa tosin käännyin Irwinistä poispäin, jolloin melkein tuli paremmin, vaikka hiukan hämilleen menikin. Mutta täytyy nyt katsoa miten treeneissä sujuu tuo Irwiniin päin kääntyminen, että kumpi nyt olisi se parempi.

Irwin viihtyi jälleen yhtä hyvin kuin minäkin, samantien oli aivan kuin kotonaan. Ellilläkin oli sopivasti juoksut juuri alkanut, mutta Irwin ei kuitenkaan sen enempää Ellin kimpussa ollut, muutakuin ekana päivänä ja välillä piti kuitenkin yrittää vähän liehitellä, vaikka Elli ei juurikaan näistä Irwinin eleistä kiinnostunut:)

Nyt on taas rentouduttu ja hyvä palata töihin!
Takaisin maalle painelemme jälleen sitten 7.8, josta suuntana jatkaa Maailman voittajaan!:)1 kommentti: