perjantai 11. heinäkuuta 2014

Treenailua pitkän ajan jälkeen:)


Eilen käytiin Millan kanssa treenailemassa yhdessä pitkästä aikaa.
Irwinin kanssa taukoa on tullut lähinnä tapaturmien vuoksi ja parempi oli pitää kunnolla taukoa ennen treenejä, jotta pieninkään kipuilu ei aiheuta huonoja kokemuksia treeneistä, vaan että Irwin on varmasti täysin parantunut :)

Mutta tosiaan eilen oli kyllä hyvät treenit!
Pient epäpuhtautta näkyi, väljyyttä seuruussa ja vinoutta perusasennoissa, mutta Irwinillä oli hyvä vire päällä ja pääasia että pitkän tauon jälkeen oli hyvät ja motivoivat treenit, vaikka virheisiin pyrin puuttumaankin heti.
Liikkeestä seisomisessa Irwin lähti kävelemään useamman askeleen verran perääni ensimmäisellä kerralla ja tämä liike tuntui muutenkin olevan hiukan ns.epämiellyttävä Irwinistä, tiedä sitten johtuiko tuosta viime pututapauksesta ja peräpään kipeytymisestä. Mutta sain kuitenkin muutamia ihan hyviäkin suorituksia ja yritin vain, että Irwinin vire ei laskisi.
Tätä meidän pitää treenata vielä ennen 25.7 olevaa koetta.
Liikkeestä maahanmenot sujuivat ihan hyvin, paitsi liikkeestä seisomisen jälkeen piti antaa usein alkuun tuplakäsky.

Loppuun otin Irwinin kanssa hyppyä, laitoin heti suoraan maxi korkeuuden ja katsoin miten Irwin suorittaa hypyn.
Hiukan kyllä yllätyin, kun Irwin suoritti liikkeen todella puhtaasti ja innokkaasti heti. Otin näissä treeneissä liikkeen aloituksen hiukan lähempää, kun viime kokeessa aloitin liian kaukaa, jolloin Irwin kiersi esteen.
Sain tehtyä 5 toistoa peräkkäin ja Irwin suoritti kaikki toiston niinkuin pitääkin, yhdessä takajalat hiukan osui ylintä lautaa, mutta seuraavassa toistossa huomasin Irwinin taas ponnistavan enemmän.

Toisaalta Irwinin liike oli hiukan jäykähköä takapäästä, olen toisaalta ajatellutkin, että selässä/lanneosassa on varmaan jonkinlainen jumi, kun jännitti peräpäätään viime purutapauksen/hotspotin takia niin paljon ja nyt lenkillä ollessa peitsaa vähän enemmän kuin normaalisti. Täytyy katsoa jos saisi hieronta ajan ennen koetta varattua, tällä hetkellä mennään venytysten ja taivutusten mukaan, joita saatiin neuvoksi viime hieronta kerralla :)

Mutta oli kyllä kiva päästä treenaamaan pitkästä aikaa ja oli kva huomata, kuinka Irwinkin tykkäsi päästä taas tekemään!
Odotan jo innolla 25.7. olevia toko kisoja! Kaiken lisäksi tällä kertaa ne ovat ulko kokeet, vaikka alkuun piti olla hallissa.

Huomenna 12.7 suuntamme jälleen Irwinin kanssa kohti Kuhmoisia Lauran ja Wiwon sekä Ellin luokse, josko tällä kertaa pääsisimme myös treenaamaan kunnolla!
Mutta parasta tässä on se että me päästään taas maalle!!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti