keskiviikko 7. elokuuta 2013

1,5v Iso poika jo....

On kyllä aika rientänyt, tuntuu että juurihan vasta Irwin tuli sellaisena pikku karvapallona ja valloitti heti luonteellaan ja olemuksellaan, mutta nyt tosiaan täytti 3.8 jo 1,5v.

Irwin 1,5v 3.8.2013, etujalat hiukan liian edessä
Kävin eilen ostamassa nyt vihdoista viimein sen tokon hyppyesteen.
Hyppy on tällä hetkellä meillä ehkä se suurin treenaamisen kohde. Hyppyä kun ei olla päästy oikein ottamaan, kun ei sitä ole missää ollut, niin tulin siihen tulokseet, että pakko se on varmaan ostaa itselle. Josko sitä sitten jo tänään päästäisiin kokeilemaan :)

Liikkeistä jääviä olemme reenailleet melko ahkeraan tahtiin. Haluaisin nyt saada sen liikkeest maahan menon sujumaan melko vauhdikkaasti.
Olemme ottaaneet nyt lekillä maahanmenoja, Irwinille kun riittää palkaksi esim. käpy tai keppi, jonka avulla olen sitten aluksi innostanut ja leikkinyt ja nostanut hiukan Irwinin virettä, tosin melko nopeasti tuo kyllä aina innostuu ja on tekemässä mukana.
Mutta maahanmenoja tein niin, että aluksi leikin ja sitten nopealla käsimerkillä ohjasin Irwinin maahan käyttäen käskysanaa "Ma" ja näitä ein useita toistoja. Irwin sai aina onnistuneesta maahanmenosta kävyn itselleen ja leikkiä sillä hetken, ns. huonoja suorituksia en huomioinut ja tämän huomasin auttavan melko paljon, Irwinillä kun on todella kova miellyttämishalu.
Nyt olen ruvennut käsi avustusta ottamaan pois, kun hyvi suroituksia oli tullut käsi avustuksen kanssa pajon. Aluksi en vienyt kättä enään maahan asti ja siitä sitten pikkuhiljaa aina ylemmäs ja ylemmäs. Välillä kyllä avustan vielä kädellä enemmän, ainakin näin alussa, jotta liikkeestä tulisi varmempi ja Irwin sais enemmän onnistumisia.

Jos tällä tahdilla edetään ja saadaan tuo hyppykin nyt sujumaan, niin tavoitteessa pysytään, Syys-Lokakuussa kisoihin :)

Tulipa ilmoitettua Irwin myös sitten Sveitsinpaimenkoirien erikoisnäyttelyyn 24.8.2013, noh hiukan kaduttaa, mutta eipä mittää, sinne mennään. Eipä oikeastaan muuten huolettaisi, mutta Irwin kantaa häntäänsä todella korkealla ja aikalailla kaarella selänpäällä, välillä jopa kippurassa, että saas nähdä mitä tulee, jos saataisiin edes H, niin olisin aivan älyttömän tyytyväinen. Mutta ainakin on kiva nähdä Irwinin sisaruksia )

Lisäksi Ilmoitin Irwinin Pirkanmaan Sennenin järkkäämään paimentamiseen tutustumispivään 7.9, ihan mielenkiintoista kyllä nähdä mitähän toi lampaista sanoo, mutta katsellaa, eihän se mikään bortsu ole, mutta saattaa se jopa yllättää :D Toivottavasti vaan osallistujia tulee sen verta että järjestäminen onnistuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti