sunnuntai 25. elokuuta 2013

Mahtava päivä Sveitsinpaimenkoirien Erikoisnäyttelyssä 24.4.2013 :)Oli todellakin aivan mahtava päivä erkkarissa, hyvässä porukassa ja hyvässä tunnelmassa.
Oli todella kiva nähdä Irwinin sisaruksia ja vaihdella kuulumisia, sekä tietenkin nähdä itse kasvattajia Johannaa ja Markoa.
Sää oli mitä mahtavin, tosin koirien kannalta oli turhan kuuma ja pieni tuulenvire olisi ollut paikallaan, etenkin iltapäivästä sää rupesi käymään jo melkein tukalan kuumaksi koirille.

Mutta olin aivan hermorauniona koko aamun ja perus pessimistinä ajattelin, että tottakai sieltä hylky tulee ja toivottavasti saatais edes H jne. Kannustusjoukot olivat kyllä ihan erimieltä ja sanoivat, että tottakai Irwin pärjää ja kyllä sieltä nyt ainakin H tulee.
Vielä enemmän minut sai paniikkin se, että Nuorten luokassa oli yhteensä 13 urosta ilmoitettu :/
Kehässä Irwinillä meni hyvin, malttoi seistä, eikä paineistunut vaikka asettelin jalkoja. Seisoi oikein ryhdikkäästi ja altoi hyvin tuomarin käpälöidä.
Olen huomannut että Irwinin kanssa paras vauhti kehässä on suhteellisen rauhallinen vauhti, jolloin etuliikkeet ovat hiukan paremmat.
Saatin kiva arvostelu ja juuri nuo etuliikkeet ja hännän korkealle nostaminen alensivat sitten sijoitusta, mutta ei paljoa :) Tuomari tykkäsi hirveästi Irwinin päästä ja yleisilmeestä :)
Yritän jollakin tapaa saada suomennettua tuon arvostelun, mutta luulempa ettei tule mitään, nin otin siitä sitten kuvan ja hän joka siitä jotakin ymmärtää voi lukea siitä :D


Sisaruksilla meni myös hyvin. Irwinin siskot olivat NUO ERI1 SA ja NUO ERI3 SA, sekä veli NUO EH :)


Loppupäivän kruunasi vielä Kasvattajaluokkaan meno. Erkkariin oli kasvattajaluokkaan ilmoitettu yhteensä 15 kasvattajaryhmää.
Hiukan kyllä jännitti kun ei tuollaisesta aiemmin kokemusta ollut. Ihan hyvin saatiin kuitenkin pidetyä porukka kasassa, vaikka Irwiniä tuntuikin välillä kiinnostavan juoksuinen sisko aikas lailla:)
Mutta loppujen lopuksi Kultaruskan tiimi sijoittui 4:ksi !! JEE! ja Onnea vielä Johannalle ja Markolle, oli hieno päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti