perjantai 17. toukokuuta 2013

Pienet ilta reenit ja viedoita :)

Tänään kävimme Millan kanssa tekemässä piene ilta tokoilut ja otimme videoita toistemme tokoiluista. On kyllä mukavaa kun saa tokoiluista videoita, niin näkee vähän itsekkin missä mennään ja mitä pitää vielä tehdä.
Olin itse ihan hyvällä mielentilalla, johtuneeko tämä siitä että pitkästä aikaa kokonainen viikonloppu vapaata, vaikka aika poikki tästä viikosta olinkin, mutta rennolla ja positiivisellä mielellä ja tämän huomasi etenkin Irwinin tekemisessä. En tosin tätä vielä silloin ajatellut, mutta nyt tässä blogia kirjotettaessa rupesin ajattelemaan, että olinpa oikeasti rennolla mielellä reeneissä ja koko reenien ajan keskityin 100%:sti siihen mitä teen ja mitä haluan koirien tekevän. Nyt kun sitä miettii, niin hämmästyy kuinka paljon oma mielentila oikeasti vaikuttaa koiran tekemiseen ja aina pitäisi vain pystyä stressitaso laskemaan alas reenien aikana.

Tässä nyt videoita tämän illan reeneistä ja lyhyet omat kommenttini videoista. :)

 
Video1. Nellin seuraaminen
 

Video2. Nellin luoksetulo. Tähän olen jo todella tyytyväinen, että ollaan tähän pisteeseen päästy, hiukan vauhti voisi riittää vielä pidemmälle sivulle tultaessa, mutta ihan hyvä tämäkin.
 
 
Video3. Nellin seuraaminen.
 
 
 
 
Video4. Irwinin seuraamien. Nyt ollaan saatu kontakti hyvälle mallille, videoa katsellessa tajusin, että itselleni pitää ottaa huomattavasti ripeämp vauhti Irwinin kanssa. Käännöksiä emme ole ihan älyttömästi reenattu, mutta suhteellisen hyvin se sujuu :)
 
 
 
 
 
Video5. Irwinin luoksetulo. Nyt tuli suoraan heti ekalla käskyllä, mutta rupesi jarruttelemaan liikaa. Minun pitäisi enemmän kannustaa, jolloin vauhtiakin riittäisi varmasti loppuun asti.
 
 
 
 
Video6. Irwinin seuraaminen.Tässäkin huomaa sen, että vauhtia puuttuu.
 
 
 
 
Video7. Nellin liikkeestä maahan meno. Noh, voisiko tästä sanoa mitään, aikalailla pohjanoteeraus, mutta olen yrittänyt nyt kiinnittää huomiota siihen, että ei tarvitsisi käskyä antaa kahteen kertaan. Muutenkin maahan meno oli nyt hiuka laiskan oloista.
 
 
 
 
Video8. Irwinin liikkeestä seisominen pysäytys. No ihan hyvin se pysähtyi ja tyytyväinen olen suoritukseen. Videolla huomaa hyvin, nyt Irwinin jonkinalisen vaiheen, kun patukka on aina ollut se minkä perään Irwin lähtee, mutta vähän on nyt ruvennut tulemaan tuollaisa että ai kiva patukka, mutta sitten lähemmäs juostaessa ei menekään parukan luo.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti