tiistai 28. toukokuuta 2013

Mitäpäs muuta kun treeni kuulumisia :D


Käytiin eilen illalla ottamassa Millan kanssa pienet toko treenit.
Treeneissä otimme seuruu neliötä ja Nellin kanssa otin liikkeestä maahan menoa ja Irwinin kanssa myös luoksetuloja.
Nellin kanssa sujui todella hyvin, into pysyi päällä ja tekniikka oli mielestäni hyvin kohdillaan. Pientä editämistä seuraamisessa on edelleen, mutta siihen ollaan saatu parannusta vaihtelemassa seuruu vauhtia ja naksuttimen käyttö on myös tähän auttanut.
Liikkeestä maahan meno oli alkuinnostuksissa hiukan epäpuhdas, maahan ei menty heti ekalla käskyllä ja toisellakin käskyllä maahan meno jäi puolitiehen. Onneksi ekan huonon kerran jälkeen muut kerrat sujuivat sitten hyvin ja maahan mentiin jo aika vauhdikkaastikkin.

Tässä pieni video:Ihmetyksekseni huomasin eilisissä treeneissä että Nelli innostui myös patukasta, tosin ei ihan niin paljon kuin mitä Irwin, muttainnostui kuitenkin jopa vähän kiskomaan, jota Nelli ei ole aiemmin oikein tehnyt, vaan heti kun patukkaan syntyy vetämisestä painetta, päästää Nelli irti.
Olen kyllä tyytyväinen jällen kerran Nellin eiliseen suoritukseen, tällä hetkellä tulee enemmän niitä hyviä ja onnistuneita, kovan vireen päällä olevia treenejä, josta voikin olla todella tyytyväinen, harmi vaan kun kisoihin ei luultavastikkaan päästä, no josko sitä johonkin mölli tokoon menisi :)

Irwinkin teki eilen ihan hyvin, ei tosin niin hyvin kuin on tehnyt aiemmin, mutta ihan suhteellisen hyvö vire päällä kuitenkin.
Pari luoksetuloa tuli otettua ja ne onnistuivat hyvin ja tekniikka oli niissä kohdillaan. Seuraamiseen kun saataisiin nyt jotenkin sitä innokkuutta, kun jonkinlainen lukko on nyt Irwinillä päällä, en tiedä johtuuko se minun omasta stressistäni tällä hetkellä, koska Irwin lukee minua muutenkin niin paljon ja reagoi minun tunnetiloihini. No josko tämä tästä:)


Tänään olimme sitten viimeisellä Sennen toko treeni kerralla ja otimme pienet leikkimuotoiset toko kisat. Nellin jätin kotiin ja menimme sitten vain Irwinin kanssa.
Alkuun otimme paikkamakuuta, jossa kaikkia koiria kutsuttiin vuorotellen luokse. Olin oikein yllättynyt Irwinistä kuinka hyvin se pysyi makuussa koko ajan, vaikka viereessä muut kutsuivat ja kehuivat koiriaan ja Irwin keskittyi muutenkin todella hyvin koko paikka makuun ajan minuun.
Sen jälkeen menimme vuorotellen toko radan läpi. Alkuun oli seuraamista tötsien välistä pujotellen, jonka jälkeen perusasento ja sivulle seisomaan. Irwinillä alkoi melko huonosti ja tässä kohtaa sen lukon huomasi melko selvästi, mulkoili seuruussa ja jätätti ihan älyttömästi, vaikka koitti kuinka kehua, häntä heilui vain vähän ja katse pysyi vähän paremmin, mutta vauhtia ei tullut niinkään lisää.
Seuraavaksi oli vuorossa kaukokäskyjä: maahan-istu-maahan-istu-maahan. Nämä menivät, no joo suhteellisen hyvin, kerran istumaan nousteessa peppu liikkui eteenpäin, mutta muuten nämä menivät ihan hyvin.
Sen jälkeen oli liikkeestä maahan meno. Tässä jouduin antamaan kaskoiskäskyn, ennen kuin Irwin meni maahan ja tästä koira kutsuttiin luokse peruasentoon, joka sujui todella hyvin.
Tämän jälkeen oli käännös vasempaan ja liikkeestä seisominen. Irwin istui ensiksi ja sain ottaa liikkeen uudestaan, koiran jäädessä seisomaan, kiersin tötsän ja koiran luo palatessa kiersin Irwinin, tämä sujui hyvin, olin aivan varma että Irwin kääntyy mukanani.
Tästä jatkui sitten seuraaminen hitaalla vauhdilla ja tässä oli Irwinillä kaikkein paras kontakti ja tämä kohta sujui muutenkin hyvin.
Sitten oli vielä hyppy, joka tehtiin seuraamisen yhteydessä itse kiertäen esteen samaan tahtiin, jonka jälkeen sitten suotiin mahdollisimman nopeasti maaliin.

Oma arvostelu Irwinin suorittamisesta on melkko heikko ja huono, tänään Irwin ei oikein jaksanut keskittyä, liekö sitten niin lämmin vai mikä, mutta seuraaminen oli todella laiskaa ja mielenkiinto oli jossain aivan muualla kuin siinä tilanteessa. Ehkä olisi parempi pitää pieni tauko taas Irwinillä treenailujen suhteen, kun nyt on tullut taas treenailtua kolmena päivänä peräkkäin, no huomisen saa olla, mutta torstaina pitäisi taas mennä Millan kanssa, niin voisin kokeilla, että ottaisin Irwinin vain kentän laidalle mukaan, mutta tekisin vain Nellin kanssa.
Sunnuntaina meillä alkaakin sitten hallivuorot klo:12-13 lielahdessa, joka on kyllä kiva, niin ei tarvitse välittää sataako vai paistaako ja käytettävissä on myös esteitä, niin tokon hyppy este kuon agility esteet:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti