maanantai 27. toukokuuta 2013

Rento viikonloppu :)

Viime viikon loppu sekä viikonloppu otettiin hiukan rauhallisemmin, teki koirille ihan hyvä olla vähän useampi päivä ilman kunnollisia treenailuja.

Nelli ja Irwin olivat molemmat minulla töissä mukana oikeastaan viime viikolla joka päivä ja sen rupesi sitten Nellin jalasta huomaamaan:/ Lauantai aamuna kun olin lähdössä aamulenkille, huomasin Nellin olevan melko jäykkä liikkeissään ja alkuun ei varsinaista ontumista esiintynyt. Hetken matkaa käveltyämme huomasin, että hiukan Nelli kyllä jalkaansa ontuu ja ontuminen paheni lenkin myötä, joten emme tehneet kuin pienen pissatus lenkin sitten. Nelli kyllä astui jalallaan, mutta sellaista klinkkausta se meno oli. Vaikka jalka näytti olevan kipeä, se ei silti tuntunut Nelliä itseään vaivaavan paljoa, samanlaista hössötystä ja hepulia veti sisällä kun aikaisemminkin turkin ajelun myötä. Ja aamullakin kyllä lähti lenkille oikein vauhdikkaasti.
Otin molemmat lauantaina kuitenkin töihin mukaan ja Nelliä en laittanut sitten tarhaan muiden kanssa, vaan se sai olla päivän sitten sitten sisällä rauhassa makoilemassa, ettei jalka rasittuisi.
Päivän päätteeksi sitten kun olin lähdössä kotiin, näytti Nelli ontuvan etujalkaansa, tosin tämä etujalan ontuminen saattoi olla heijastusta vain takajalan ontumisesta tai sitten siitä kun Nellin selkä on aivan jumissa. Seuraillaan tilannetta.


Yksi haave, jos sitä nyt haaveeksi voi sanoa, toteutui, sillä nyt vihdoista viimein sain aikaiseksi mennä ostamaan koirien turkinkuivaajan ja ai että mä rakastan sitä!! Nyt on paljon helpompaa, jos koiratkin käy uimassa, niin saa heti kuivaksi ja saa pestyä useammin ja aina kun tarve vaatii, kun kuivuri on nyt myös kotona.

Lauantaina lähdin Lauran ja Erican kanssa lenkille hervantaan Suolijärvelle. Nellin jätin kotiin ja otin vain Irwinin mukaan. Oli todella kiva päästä taas kunnolla metsään lenkille ja kiersimme sitten Suolijärven ympäri.
Yllätyksekseni lenkillä Irwin meni uimaan!! Irwin näki sorsia vedessä ja hetken aikaa epäröi lähtisikö perään, mutta sitten yhtäkkiä hyppäsi kauhealla loikalla järveen ja lähti sitten uimaan ja viihtyi kyllä järvessä hyvin :D Tällaista tilannetta olenkin vähän odotanut, että kun irwin vaan lähtisi uimaan ja tajuaisi että vedessä on ihan kivaa, niin varmasti uisi jatkossakin. Lenkin aikana Irwin ja Wiwo kävivätkin vähän väliä uimassa ja Irwinistä huomasi kuinka se viilensi sitä ja taas uudella spurtilla jaksoi touhuta ja juosta. Oli kyllä ihanaa sitten kotiin päästyämme, kun Irwin haisi sellaiselle mutavedelle, mutta ONNEKSI minulla on nyt se turkin kuivaaja, niin sain sitten pestyä Irwinin, naapuritkin tykkäsi varmaan hirveesti kun kuivailin koiraa klo:23 illalla :D
Lenkki ei kyllä mennyt aivan putkeen, sillä itse kaaduin aikas taidokaasti juurakkoon, niin että polvi osui suoraan maasta kohonneeseen juureen ja vasen käsi raapi aika hyvin maata. No polvi oli sitten pikkasen kipeä ja käteen tuli kauheet naarmut, onneksi tänään polveen ei enään niin paljoa satu.




Eilen(sunnuntaina) meidän piti tosiaan Millan kanssa mennä treenaileen, mutta me molemmat jalkamme teloneina, päätimme siirtää treenit maanataille, jos jalat olisivat hiukan paremmat.
Kävin sitten yksin ilta lenkin yhteydessä tekemässä pienet treenit. Tötsiä otin mukaan ja tein seuruu neliötä. Nellillä oli yllättäen taas kauhea vire päällä ja teki aivan älyttömän hyvin! Liikkeistä jääviä saimme hiottua todella hyvälle mallille ja nyt maahan meno sujuu jo todella nopeasti. En ihan älyttömästi viitsinyt kuitenkaan Nellin kanssa ottaa, sillä eilinen oli Nellillä vielä ns. lepopäivä.
Irwinin kanssa ei sujunut sitten mikään. Irwin oli aivan lukossa ja mielisteli hirveästi eikä tehnyt mitään kunnolla. En tajua mikä sillä oli, koitin leikkiä ja kehuin ihan älyttömästi, mutta lukko ei vain eilen auennut. Muutaman luoksetulon sain tehtyä, enkä sitten viitsinyt muuta ottaa, koska siitä ei yksinkertaisesti tullut mitään. Toivottavasti tänään olisi Irwinillä hiukan edes parempi päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti