lauantai 18. toukokuuta 2013

Treeniä ja vielä vähän treeniä

Kävimme tänään taas treenaamassa Millan kanssa. Todellinen treeni into on kyllä iskenyt päälle ja tavoitteena olisi nyt vähintään 2xviikossa käydä treenailemassa. Tavoitteisiin on vielä jonkin verran matkaa, mutta tavoitteena olisi saada vähintään se TK1, ainakin Irwinin kanssa ja Nellin kanssa mikäli jalan kipuilut antaa myöden. Teimme pienen diilin Millan kanssa, että elo/syyskuussa kisoihin ja nyt ottaa sen tavoitteeksi, josta toivotavasti kehkeytyy oikeasti jotain, sillä itselläni tuppaa olemaan melko huono tapa tehdä tavoitteita, mutta ne jäävät sitten suurimmaksi osaksi huomaamattani ajan lentäessä siivillä, että niin nythän on se aika jolloin tavoitteiden pitäisi olla tehtynä, mutta nyt ihan OIKEASTI pidän tavoitteistani kiinni!! :D

Tänään treenit sujuivat hyvin. Hiukan Irwin oli laiskalla tuulella, mutta saatiin tehtyä onnistumisiakin.
Treenailtiin tänään eteen ohjausta, käännöksiä, kontaktia ja seuraamista ylipäätään.
Eteen ohjauksessä käytössä oli namialusta, jonka avulla lähdimme käskyä työstämään.
Aluksi laitoin namin Nellin kanssa niin, että Nelli näki namin laittamisen alustalle ja menin paikalle josta Nellin lähetän. Tämäm se hoksasi melko hyvin, pientä haahuilua oli. Sitten teimme niin, että Milla kävi laittamassa namin, jonka jälkeen lähetin Nellin käskyllä "eteen", tässä Nelli oli hiukan epävarma ja muuta,ana otteeseen kysyi että mitä pitää tehdä, jonkin ajan haahuilun jälkeen löysi namialustalta namin. Toinen kerta tämän jälkeen meni hiukan paremmin, mutta haahuilua oli silloinkin. Lopetin sitten, kun liike onnistui mahdollisimman hyvin.
Irwinin kanssa aloitimme samalla tavalla, tosin Milla laittoi heti alkuun namin, mutta Irwin näki koko ajan. Lähetin Irwinin sitten käskyllä "eteen" ja Irwin juoksi suoraan namialustalle. Toistoja teimme Irwinin kanssa yhteensä 5 ja muutamalla kerralla hiukan tuli epävarmuutta ja kyselyä, että mikä homman nimi oikein oli, mutta saimme lopetettua hyvään suoritukseen.

Käännökset sujuvat Nellin kanssa aikalailla hyvin, ainoa mihin haluisin hiukan lissä vauhtia olisi täyskäännös.
Irwinillä tuppaa olemaan hiukan väljät käännökset, joten niihin pyrin nyt kiinnittämään huomiota. Täyskäännöstä rupesimme Irwinin kanssa hiukan treenaamaan ja sen se tajusi yllättävän hyvin.
Täysköönnöksen opetan sillein, että itse kännyn koiraa kohti ja koira kiertää minut.Tänään sain Irwinin taas innostumaan patukasta tai lähinnä sen noutamisesta. Irwin innostuu todella paljon patukasta ja sillä on helppo palkata esim. vetoleikillä, mutta aikaisemmin kun patukka on heitetty palkaksi on Irwin sen heti mennyt hakemaan, mutta hetkeen on hiukan vain juossut patukkaa kohti, mutta tänään rupesi taas kunnolla leikkimään sillä ja oli ihan super palkka :DIrwinin puremajäljetkin kaulassa on parantuneet hyvin ja iho on pysynyt kuivana, Punoitusta vielä esintyy, mutta iho ei ole enään nin ärtynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti